Welke horloges zijn hot in 2020?

Ook in het jaar 2020 zijn horloges nog steeds gewoon harstikke populair. Het is echt een miljoenen business zonder dat je daar eigenlijk weet van hebt. We kunnen eigenlijk wel stellen dat het dragen van horloges nooit uit de mode zal raken, aangezien het een ‘part out the outfit’ is tegenwoordig.

Maar welke horloges zijn anno 2020 nou helemaal in de mode bij zowel heren als vrouwen? En welke horloges juist weer totaal niet? Iets om rekening te houden als je er graag goed bij loopt en mee wilt gaan met de trens van nu. Wij bespreken alles wat je moet weten in dik artikel. Veel leesplezier!

Dure merken


De dure merkhorloges zijn ook nu nog gewoon hartstikke in. Bij de dure merken heb je waarschijnlijk al een goed beeld van welke dit nu precies zijn en waarschijnlijk klopt deze beeldvorming ook nog is. Een aantal van deze merken die we toch nog even willen belichten zijn onder andere: Grand Seiko, Armani, TISSOT, Tommy Hilfiger en natuurlijk de oude en vertrouwde Rolex. Als zit dit laatste merk weer in een net iets hogere klasse dan de rest van de horloges. En met ‘net’ bedoel we eigenlijk een heel groot verschil, aangezien de Rolex al gauw richting de €10.000,- loopt in prijs. Bij de rest ligt dit zelfs nog onder de duizend.

Online kopen of in de winkel?


Als jij een duur horloge koopt zou je dat dan online doen of gewoon in de winkel? Het is natuurlijk een grote aankoop en een aanslag op je portemonnee. Dergelijke aankopen wil je eigenlijk niet online doen, zonder dat je het horloge gezien hebt in real-life. Wij raden dus altijd aan om zeker eerst even naar de winkel te gaan om met eigen ogen te zien en te passen. Wellicht staat die niet of zit die niet helemaal lekker. Dat kan natuurlijk allemaal!