De nieuwe trends voor mannen in 2020

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en ook dit jaar wil jij er weer fresh uitzien. Volledig bewust van de laatste mode en kleurentrends. In 2019 hebben we verschillende trends zoals classy, baggy en oversized gezien. Dit is verleden tijd en we gaan echt naar iets nieuws toe. In dit artikel gaan we in op de nieuwe trends in 2020 waar stoere mannen roken met een elektrische sigaar en dikke auto’s bezitten. Lees hieronder dus snel verder voor alle trends.

Kledingstijl in 2020

In 2020 verwachten meerdere modegiganten dat de kledingstijl zal bestaan uit gebruik van makkelijke stoffen. Hiermee doelen ze op satijn en linnen, heerlijk zachte stoffen die makkelijk over je lichaam vallen. Het voelt gemakkelijk en licht aan. Heel comfortabel en dit allemaal in basis kleuren. Hierdoor valt accessoires makkelijk te combineren met deze kledingstijl omdat het dicht bij de basics blijft.

Hoe stoere mannen er uit zien

Ook in 2020 is het belangrijk om er stoer uit te zien. Ga daarom voor de echte mannelijke looks wat klasse en sterkte uitstraalt. Met een elektrische sigaar in je hand straal je zelfverzekerdheid uit. Pure aantrekkingskracht met z’n ding in je mond. Als je extra stoer wilt zijn kies je voor een mooie huurauto en ga je rondjes rijden in Rotterdam. Lekker toeteren en wie weet kijkt er wel iemand naar jou om. Je weet maar nooit natuurlijk. 

De horloges van 2020

Ook in de wereld van horloges gaan er zaken veranderen. Donkerblauw is de mode kleur van 2020 en we gaan terug naar een simpel uurwerk van drie wijzers. Geen poespas van dieptemeters of snelheidsmeters meer. Gewoon pure klasse die doet wat het moet doen. Hopelijk heb je wat gehad aan deze tips en sta jij er voor komend jaar weer goed bij.