Hoe kies je de perfecte horloge uit?

Bestaat de perfecte horloge? Dat is nog maar de vraag. Maar wat voor jou mooi of perfect is, is dat voor een ander waarschijnlijk niet. Maar hoe kies je nou een horloge uit die perfect bij jou past? Dat verschilt enorm. Als je al verschillende horloges hebt gehad dan hoef je niet door te lezen. Jij hebt inmiddels je eigen stijl weten te ontwikkelen. Maar, heb je behoefte aan wat advies? Lees dan eventjes door.

Maat van je pols

Het is belangrijk dat je een horloge uitkiest die goed om je pols past. Je wilt geen horloge die constant van boven naar beden glijdt, of wel? Dat hangt volledig van jouw eigen stijl af. Als je dunnen polsen hebt dan raden we het je zeker niet aan. Het kan er namelijk nogal vreemd uitzien. Dan raden we een wat strakkere horloge aan. Je kan dan kiezen voor een bandje met gaatjes en dus geen zilveren band.

Kleur van de horloge

Horloges zijn in allerlei soorten, maten en kleuren te koop. Daarnaast heb je nog allerlei andere soorten materialen. Het is ook belangrijk om te kijken welke kleur het best past bij jouw kleuren. Als je weinig kleuren draagt dan kan je het beste kiezen voor een zilveren of zwart horloge. Ben je wel van de kleuren dan kan je het zo gek maken als jij maar wilt. Van groen en geel tot aan rood en blauw. Wat staat jou het beste?

Een horloge kopen kan ook online

Tegenwoordig hoef je niet altijd meer naar de juwelier maar zijn er gigantisch veel mogelijkheden om een horloge te kopen. Google eens op “horloge kopen” en je hebt zo direct veel aanbieders gevonden. Wil je jouw horloge toch eerst even passen? Dan zeg ik ga langs een fysieke winkel.