Blog

De oplossing voor evenementen: de toiletwagen

De oplossing voor evenementen: de toiletwagen

Evenementen en festivals worden in Nederland steeds populairder. Dit zorgt er voor dat de organisatoren steeds grotere terreinen zoeken om dit te organiseren. En je snapt het al, het wordt daardoor steeds drukker en drukker op zo een terrein. Hierdoor zit je met gigantische wachtrijen voor de toiletten waardoor jij het nog maar net kunt ophouden. Maar waarom gaan al deze organisatoren niet wat slimmer om met deze voorzieningen? We leggen je graag uit hoe dit opgepakt kan worden en wat de voordelen zijn!

Sanitaire voorzieningen

Als je aan sanitaire voorzieningen denkt, dan denk je al gauw aan plaszuilen. Deze zijn ideaal omdat er vaak 4 mannen tegelijk tegen aan kunnen plassen. Hierdoor worden de wachtruimtes minder lang. Maar de dames hebben ook goede dixies nodig om hun behoeften te kunnen doen? Als personeel wil je natuurlijk ook gebruik kunnen maken van mooie en nette voorzieningen. Daarom lijkt het ons een goed idee om gebruik te maken van de toiletwagen. Wat zijn de voordelen van een toiletwagen voor het personeel?

#1 Geen wachtrijen

Je kan als personeel heel snel en eenvoudig een toiletwagen bezoeken zonder dat festivalgangers je lastig vallen. Daarnaast heb je niet te maken met lange wachtrijen waardoor je snel weer aan het werk kan.

#2 Meer privé

Je hebt in een toiletwagen veel meer privé dan bij een plaszuil of een Dixie. Je kan makkelijker je behoefte doen zonder jezelf opgejut te voelen. We raden daarom altijd aan om minstens één toiletwagen voor het personeel klaar te zetten.

#3 Minder tijdverlies

Het is logisch dat personeel ook hun behoeften moeten doen. Maar dit kost natuurlijk tijd. Als ze, net als de rest van het festival, nodig naar de toilet moeten dan is het zonde om daar tijd aan te verspillen. Ook daaorm is een toiletwagen ideaal!

Gezond worden door fitness

Gezond worden door fitness

Met de feestdagen in het vooruitzicht, beginnen veel mensen te letten op hun eten en gaan ze regelmatiger naar de sportschool. Fitnessen is een echte trend geworden en kan niet meer ontbreken in ons wekelijks of dagelijks patroon. Bij deze fitnesscultuur hoort natuurlijk wel de enige kennis. Het lijkt misschien heel simpel om naar de sportschool te gaan en gewoon maar te bewegen, maar niets is minder waar. Mensen die niet goed weten wat ze moeten doen en hoe, lopen kans op ernstige blessures.

Fitnessdoel

Goed, je hebt besloten om meer te gaan sporten. Maar hoe pak je dit het beste aan? Dit is afhankelijk van het doel dat je voor ogen hebt. Als je wil afvallen is een combinatie van krachttraining en cardio een goede oplossing. Wil bijvoorbeeld niet afvallen maar juist meer spiermassa creëren? Dan is krachttraining je grote vriend. Natuurlijk hoort hier wel de 80/20 vuistregel bij, wat betekent dat voeding voor 80% verantwoordelijk is voor het krijgen van jouw ideale lichaam en sport voor 20% meetelt. Zorg dus naast het sporten er ook voor dat je gezond en gevarieerd eet.

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Krijg je een goed ritme maar niet onder de knie, of sport je heel veel maar merk je geen resultaat? Dan is het verstandig om na te gaan waar het precies fout gaat, door iemand in the schakelen die hier voor geleerd heeft en er verstand van heeft. Bijvoorbeeld met personal training ga je in een begeleidingstraject met een persoonlijke coach, die jou precies kan vertellen waar je op moet letten of wat je kan veranderen om het beste resultaat te bereiken. Hiernaast kan een personal trainer jou motiveren wanneer je even niet zo’n zin hebt om te sporten. Achteraf zul je blij zijn dat je toch bent gegaan.

Voordelen wenkbrauwen verven

Voordelen wenkbrauwen verven

Voor veel vrouwen zijn de voordelen van het verven van de wenkbrauwen inmiddels wel duidelijk. Het kan uitkomst bieden als je van jezelf hele lichte haartjes hebt of als je het zat bent om elke dag je wenkbrauwen bij te tekenen met poeder of potlood. Hiermee bespaar je dus ook tijd tijdens je ochtend ritueel. Ben je nog niet helemaal overtuigd en twijfel je nog of je je wenkbrauwen moet verven? We zullen de grootste voordelen van wenkbrauwverf hieronder beschrijven.  

Gezichtsuitdrukking

Je wenkbrauwen zijn medebepalend voor je gezichtsuitdrukking. Door je wenkbrauwen te verven, kun je een expressieve en intense uitdrukking creëren. Je wenkbrauwen worden donkerder en lijken hierdoor ook voller. Het is aan te raden om een kleur verf te kiezen die niet te ver afwijkt van je eigen haarkleur. Zo blijven je wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk en voorkom je dat je een te strenge blik krijgt of dat je wenkbrauwen juist wegvallen in je gezicht. Voor het mooiste resultaat kun je na het verven je wenkbrauwen in vorm brengen door te epileren.

Professionele uitstraling

Tegenwoordig hoef je voor het verven van de wenkbrauwen niet helemaal meer naar een schoonheidssalon toe, dit kun je namelijk heel makkelijk zelf thuis doen. Dit is ook goedkoper en je krijgt hetzelfde resultaat. De meeste soorten wenkbrauwverf geven garantie dat de kleur zo’n 4 tot 6 weken blijft zitten. Hiernaast is de verf waterproof. Je kan er dus gewoon mee douchen en je hoeft je geen zorgen te maken dat de verf uitloopt na het sporten of lopen in de regen. Na verloop van tijd vervaagt de kleur natuurlijk wel een beetje. Daarom kun je voor een intense look het verven regelmatig herhalen, op het moment dat jij vindt dat de haartjes weer te licht worden. 

Waar moet je op letten bij de keuze voor een verloskundige?

Waar moet je op letten bij de keuze voor een verloskundige?

Je bent zwanger, hoera! Naast dat je in deze periode kan gaan genieten van het wondertje dat in je groeit, staat de zwangerschap ook in het teken van de nodige voorbereidingen voordat de baby er is. Zo ook de keuze voor een verloskundige. Het is verstandig om al vrij vroeg in je zwangerschap te beslissen welke verloskundige bij je past. Maar waar moet je precies op letten? Dat lees je hieronder. 

Locatie

Om te beginnen is het goed om te kijken naar welke verloskundige het dichts bij jou in de buurt werkzaam is. Je zal deze persoon vaak gaan zien, dus dan is het niet heel handig als zij of jij ver moet reizen. Begin met het maken van een lijstje met praktijken bij jou in de buurt. Zoek je verloskundigen Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of een andere stad? Vaak zijn er meerdere verloskundigenpraktijken in één stad te vinden. Het kan best lastig zijn om hier een keuze uit te maken. Daarom zou je bijvoorbeeld ook aan vrienden en familie kunnen vragen voor welke praktijk zij gekozen hebben en welke ervaring zij hier mee hebben.

Werkwijze

Bedenk van te voren wat jij belangrijk vindt tijdens jouw zwangerschap. Niet elke verloskundige heeft dezelfde werkwijze of kijk op de verzorging tijdens de zwangerschap. Kies dus bij voorkeur voor een verloskundige die dezelfde kijk heeft op dit proces als jij. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het feit of je in het ziekenhuis wil bevallen of thuis en hoeveel echo’s je wil. Maar ook hoe je de sessies zou willen indelen: alleen of met meerdere zwangere vrouwen.

Persoonlijke klik

Dit klinkt misschien erg cliché, maar het is erg belangrijk dat je een goede persoonlijke klik met een verloskundige hebt. Zij is diegene die jou gaat helpen gedurende je hele zwangerschap. Hiervoor is het wel essentieel als je deze persoon kan vertrouwen.

De nieuwe trends voor mannen in 2020

De nieuwe trends voor mannen in 2020

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en ook dit jaar wil jij er weer fresh uitzien. Volledig bewust van de laatste mode en kleurentrends. In 2019 hebben we verschillende trends zoals classy, baggy en oversized gezien. Dit is verleden tijd en we gaan echt naar iets nieuws toe. In dit artikel gaan we in op de nieuwe trends in 2020 waar stoere mannen roken met een elektrische sigaar en dikke auto’s bezitten. Lees hieronder dus snel verder voor alle trends.

Kledingstijl in 2020

In 2020 verwachten meerdere modegiganten dat de kledingstijl zal bestaan uit gebruik van makkelijke stoffen. Hiermee doelen ze op satijn en linnen, heerlijk zachte stoffen die makkelijk over je lichaam vallen. Het voelt gemakkelijk en licht aan. Heel comfortabel en dit allemaal in basis kleuren. Hierdoor valt accessoires makkelijk te combineren met deze kledingstijl omdat het dicht bij de basics blijft.

Hoe stoere mannen er uit zien

Ook in 2020 is het belangrijk om er stoer uit te zien. Ga daarom voor de echte mannelijke looks wat klasse en sterkte uitstraalt. Met een elektrische sigaar in je hand straal je zelfverzekerdheid uit. Pure aantrekkingskracht met z’n ding in je mond. Als je extra stoer wilt zijn kies je voor een mooie huurauto en ga je rondjes rijden in Rotterdam. Lekker toeteren en wie weet kijkt er wel iemand naar jou om. Je weet maar nooit natuurlijk. 

De horloges van 2020

Ook in de wereld van horloges gaan er zaken veranderen. Donkerblauw is de mode kleur van 2020 en we gaan terug naar een simpel uurwerk van drie wijzers. Geen poespas van dieptemeters of snelheidsmeters meer. Gewoon pure klasse die doet wat het moet doen. Hopelijk heb je wat gehad aan deze tips en sta jij er voor komend jaar weer goed bij.

Een nieuwe sportschool in Ypenburg

Een nieuwe sportschool in Ypenburg

Woonachtig in Ypenburg of omgeving en toe aan een nieuwe sportschool? Active Health Center is een nieuwe attractie in de omgeving waar jij 100% meer over wil weten. Meer over deze nieuwe sportschool lees je verder in dit artikel. Allereerst de belangrijkste reden waarom jij hier moet gaan sporten: ACH staat bekend om de resultaten die sporters hier halen. Coaches staan iedere dag voor jou beschikbaar om jou doelstellingen te behalen. Verder is deze sportschool voor alle leeftijden!

Missie & visie

De sportschool wilt zich van andere sportscholen onderscheiden door de aanwezige kennis bij de personal trainers op het gebied van gezondheid en bewegen. Ze willen echt bekend staan als dé sportschool  van Ypenburg waarom sporters echt resultaat halen op deze gebieden. Iedereen is welkom, van groot tot klein en ze proberen door middel van persoonlijk contact en motivatie de stap kleiner te maken om te kiezen voor personal training bij een sportschool.

Wat betaal ik hier?

Een logische vraag die je stelt als je ergens gaat sporten: Hoeveel betaal ik voor een abonnement? Je kan al sporten vanaf een prijs van €31,90 per maand. Maar dit is niet het enige lidmaatschap waaruit je kunt kiezen als je kiest voor deze sportschool. Er zijn verschillende abonnementen aanwezig die voor jou beschikbaar zijn. De ene net wat duurder dan de ander, maar als je dit vergelijkt met andere fitness Ypenburg centra’s dan is het tarief van deze sportschool wel gemiddeld te noemen. Waar wacht je nog op? Schrijf je snel en gemakkelijk in via de website.

Hoe kies je de perfecte horloge uit?

Hoe kies je de perfecte horloge uit?

Bestaat de perfecte horloge? Dat is nog maar de vraag. Maar wat voor jou mooi of perfect is, is dat voor een ander waarschijnlijk niet. Maar hoe kies je nou een horloge uit die perfect bij jou past? Dat verschilt enorm. Als je al verschillende horloges hebt gehad dan hoef je niet door te lezen. Jij hebt inmiddels je eigen stijl weten te ontwikkelen. Maar, heb je behoefte aan wat advies? Lees dan eventjes door.

Maat van je pols

Het is belangrijk dat je een horloge uitkiest die goed om je pols past. Je wilt geen horloge die constant van boven naar beden glijdt, of wel? Dat hangt volledig van jouw eigen stijl af. Als je dunnen polsen hebt dan raden we het je zeker niet aan. Het kan er namelijk nogal vreemd uitzien. Dan raden we een wat strakkere horloge aan. Je kan dan kiezen voor een bandje met gaatjes en dus geen zilveren band.

Kleur van de horloge

Horloges zijn in allerlei soorten, maten en kleuren te koop. Daarnaast heb je nog allerlei andere soorten materialen. Het is ook belangrijk om te kijken welke kleur het best past bij jouw kleuren. Als je weinig kleuren draagt dan kan je het beste kiezen voor een zilveren of zwart horloge. Ben je wel van de kleuren dan kan je het zo gek maken als jij maar wilt. Van groen en geel tot aan rood en blauw. Wat staat jou het beste?

Een horloge kopen kan ook online

Tegenwoordig hoef je niet altijd meer naar de juwelier maar zijn er gigantisch veel mogelijkheden om een horloge te kopen. Google eens op “horloge kopen” en je hebt zo direct veel aanbieders gevonden. Wil je jouw horloge toch eerst even passen? Dan zeg ik ga langs een fysieke winkel.

Leuke en leerzame babycoach opleidingen

Leuke en leerzame babycoach opleidingen

Wilt u alle tips en tricks leren op het gebied van opvoeden van uw kind en wilt u weten hoe u het beste normen en waarden aanleren aan uw kind? Dan zijn babycoach opleidingen misschien wel iets voor u. De mensen van Kansrijke Start verzorgd dit soort opleidingen. Tijdens deze lessen leert u hoe u het beste uw kind kunt opvoeden.

Zeer tevreden over de lessen van Kansrijke Start

Ik ben zeer tevreden over de lessen die ik heb gevolgd. Ik heb veel geleerd over de denkwijze van een kind en de beste manier om normen en waarden aan te leren. De lessen waren erg leuk in elkaar gezet en gemakkelijk te volgen.

babycoach opleidingen

Inschrijven voor deze babycoach opleidingen

Dit kan heel simpel via de website van Kansrijke Start. U wordt hier goed doorheen geholpen en alles is goed aangegeven. Met al uw vragen kunt u telefonisch terecht.

Pelser doet aan uw projectinrichting onderwijs

Pelser doet aan uw projectinrichting onderwijs

U zoekt een bedrijf die uw projectinrichting onderwijs goed kan afmaken? Dan kunt u het beste naar Pelser toegaan, want dit bedrijf staat klaar voor u. Pelser is namelijk een expert in het goed inrichten van scholen. Dit moet namelijk ook goed gebeuren omdat een school natuurlijk een belangrijke ontmoetingsplek is veel vele mensen is. Zo moet alles praktisch zijn en alle ruimtes moeten een doel hebben. Omdat Pelser dit al vele jaren doet kunt u echt op dit bedrijf vertrouwen als u deze inschakelt voor uw school. Wilt u meer informatie hierover? Dan kunt u het beste de website van Pelser bekijken.

Mijn ervaring met Pelser

Mijn ervaring met Pelser is zeer goed en ik ben tevreden over de diensten van dit bedrijf. Zo hebben wij de school die wij beheren laten ombouwen naar iets nieuwers en moderners. Dit hebben wij dan laten doen door Pelser. Zo heeft Pelser een goed ontwerp gemaakt die echt praktisch maar ook simpel was, waardoor wij dit meteen goed vinden en zo is dit ontwerp goed uitgewerkt tot een eindresultaat. De school ziet er nu zeer mooi uit en is het nu allemaal makkelijker om naar alle dingen te komen.

Boot huren Rotterdam? Goed idee!

Boot huren Rotterdam? Goed idee!

Lijkt het je heerlijk om met een bootje over de Rotterdamse wateren te varen op een mooie dag, maar heb je zelf geen boot? Dan is het een hartstikke goed idee om eens een bootje te huren. Een boot huren Rotterdam hoeft geen rib uit je lijf te kosten en levert je bovendien een heerlijke dag op het water op. Misschien wordt je zelfs wel een tintje bruiner! Lees gauw door, dan vertellen we je alles over het huren van een bootje in Rotterdam.  

De mooiste wateren 

Rotterdam als havenstad heeft ontzettend veel mooie plekjes waar je kunt varen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wateren die door de stad lopen, of de Kralingse plas? Deze wateren zien er prachtig uit en zullen je het idee geven dat je in het buitenland op vakantie bent.  

Geen vaarbewijs nodig 

Wist je dat je pas een vaarbewijs nodig hebt wanneer je een boot gaat besturen die 15 meter of langer is? Dit betekent dat je bijna iedere huurboot die geschikt is voor de Rotterdamse binnenwateren gewoon kunt huren zonder vaarbewijs. Een kwestie van afspreken, afrekenen en afmeren dus! Zo zit je in een handomdraai gezellig op het water en hoef je je niet druk te maken om een eventueel vaarbewijs. Hoe je de boot precies dient te besturen wordt je van te voren vaak door de verhuurder uitgelegd waarna je meteen kunt wegvaren, want zo moeilijk is het besturen van een bootje niet! 

Boot huren Rotterdam? Zeker doen! 

Dus, wil je graag eens gaan varen met een gehuurde boot in Rotterdam of omgeving? Dan kun je dat zeker eens gaan doen! We garanderen je dat je er geen spijt van krijgt en de hele dag met volle teugen gaat genieten van de frisse wind en het mooie water.