Blog

Wat heb je aan een systematische analyse onveilige situaties?

Wat heb je aan een systematische analyse onveilige situaties?

Wil je als bedrijf snel kunnen handelen bij ongevallen op de werkvloer of liever nog: deze voorkomen? Dan heb je veel baat bij de systematische analyse onveilige situaties van G4S Safety Solutions. Deze analyse zorgt ervoor dat werksituaties goed worden beoordeelt en geanalyseerd. Op basis hiervan kunnen risicovolle punten sneller worden gedetecteerd. Dit heeft weer als gevolg dat er sneller maatregelen kunnen worden genomen, bij voorkeur nog voordat de risico’s zich openbaren en voor schade kunnen zorgen. 

analyse onveilige situaties

De systematische analyse onveilige situaties van G4S Safety Solutions is een ideale manier om risicovolle punten aan de kaak te stellen. Hoe gaat het team van G4S aan de slag? Er wordt gebruik gemaakt van een handig systeem: MOS-systeem (Meldingen Onveilige Situaties). Via het MOS-formulier wordt melding gemaakt van iedere onveilige situatie. Zo komen alle meldingen in beeld en worden ook snel patronen of aanhoudende risico’s ontdekt. 

analyse onveilige situaties

Een goede analyse onveilige situaties laten uitvoeren door G4S

De aandachtspunten worden naar voren gebracht; op deze manier kan er bijgestuurd worden waar nodig om zo het veiligheidsniveau weer te verhogen. Het percentage van incidenten in de werkomgeving wordt zo ook geminimaliseerd. G4S levert goede, gedetailleerde en betrouwbare analyses waarmee problemen kunnen worden gedetecteerd. Je kunt als bedrijf eenvoudig en snel contact opnemen voor meer advies over de systematische analyse onveilige situaties. Met het inhuren van G4S kun je de kansen op incidenten op de werkvloer aanzienlijk verminderen.

Landbouw gaat ten onder aan agrarisch zonnepanelen op veel plaatsen

Landbouw gaat ten onder aan agrarisch zonnepanelen op veel plaatsen

Steeds meer landbouw wordt omgevormd tot energiecentrale door een rijen op rijen zonnepanelen neer te zetten. Agrarische zonnepanelen plaatsen levert nou een meer meer geld op dan het verbouwen van groenten en fruit zoals aardbeien, aubergines, bloemkolen, frambozen, doperwtjes, ijsbergsla, koolraap en wortel.

agrarisch zonnepanelen plaatsen

Hoe lang nog?

Hoe lang duurt het nog voor we al onze landbouw kwijt zijn aan zonnepanelen? Voordat je het weet wordt Nederland het meest reflecterende land op aarde en zijn we te zien vanuit de ruimte. Onze aardbeien moeten we dan uit Duitsland laten komen als die niet ook al massaal zijn overgestapt op agrarische zonnepanelen.

Groen en duurzaam

Aardbeien uit Nederland zijn zoet, maar ze zijn niet groen. Zonnepanelen daarentegen dragen bij aan een beter milieu en helpen ons om de transitie te maken naar een samenleving die niet totaal afhankelijk is van fossiele brandstoffen.

Agrarisch of niet?

Of zonnepanelen nou agrarisch zijn of niet maakt eigenlijk weinig uit als je naar het grote plaatje kijkt. Plaats ze of plaats ze niet, het is helemaal aan jou. Hopelijk heeft dit artikel je overtuigd een juiste beslissing te maken, maar wie weet heb ook jij je laten ompraten door anti-zonnepaneel groepen. De tijd zal het leren, maar hopelijk leren we het wel sneller dan later. Hopelijk.

Zo kun je koolhydraatarm snacken

Zo kun je koolhydraatarm snacken

Volg je een koolhydraat arm dieet en heb je trek in een ongezonde snack? Ook met minder koolhydraten kun je genieten van lekker eten. Tegenwoordig heb je veel verschillende vervangers voor snacks waar koolhydraten in zitten. In dit artikel delen we een aantal koolhydraatarme vervangers die je kunt uitproberen op jouw cheat day!

MonChou taart

Op een verjaardag koolhydraatarm eten kan lastig zijn. Vaak staat de tafel vol met snacks en ongezonde hapjes. Gelukkig zijn er ook koolhydraatarme taarten waar je ultiem van kunt genieten. Je kunt je eigen taart meenemen of bewaren en later thuis opeten. MonChou taart met bramen en blauwe bessen past binnen een koolhydraatarm dieet en smaakt heerlijk.

 Heb je moeite met snacks laten liggen? Eet voldoende voordat je naar een verjaardag gaat, zodat je niet met een lege maag aankomt en het nog moeilijker maakt voor jezelf.

Fries and burgers

Op vrijdagavond of in het weekend wil je vaak, na een avondje borrelen, een vette maaltijd eten. Helaas past dit niet in een koolhydraatarm dieet en kan je dit niet eten op je cheat days. Gelukkig kun je zelf een burgermenu samenstellen thuis. Denk bijvoorbeeld aan slaburgers of een portobello burger met koolhydraatarme friet. Bij een slaburger bestaat de burger uit sla en gebruik je geen burgerbroodjes die bomvol koolhydraten zitten. Bij een portobello burger vervang je het burgerbroodje door een grote portobello champignon. Hierdoor zitten er 73% minder koolhydraten in dan een reguliere burger.

Hapjes

Houd je ervan ’s avonds te snacken tijdens het kijken van een film of serie? Bij een koolhydraatarm dieet kan het lastig zijn de juiste snacks te vinden. Gelukkig bestaan er een hoop. Je kunt bijvoorbeeld zelf popcorn maken en zelf bepalen hoeveel olie je hierbij gebruikt. Ook groentechips is een snack die binnen een koolhydraatarm dieet past en wat eenvoudig te maken is. 

Je huis beter maken doe je zo!

Je huis beter maken doe je zo!

Wil jij je huis nog beter maken dan het al is? Dan raden we je aan om eens na te denken over een uitbreiding of aanpassing. Dit kunnen zowel grote als kleine projecten zijn. Eén ding is echter zeker; ze zijn het allemaal waard. Bekijk hieronder onze tips en bedenk zelf welke je als eerste uit gaat voeren.

Ga voor nieuwe verlichting

Het zou je nog verbazen hoeveel invloed de verlichting heeft op de manier waarop een ruimte sfeer en vorm krijgt. Je kunt een Philips Hue starterspakket kopen waarmee je in één klap een volledig nieuwe verlichtingscombinatie in huis haalt. Bovendien kun je hiermee rekenen op veel meer gebruiksgemak dan je ooit hebt gehad. Philips Hue is niet alleen mooi maar ook slim. Zo kun je allerlei instellingen activeren vanaf je smartphone en is het compatibel met slimme assistenten zoals Google Home of Alexa, waardoor je zelfs met je stem de verlichting kunt bedienen. Vanaf nu is dat dus zeker niet meer alleen iets voor in de film!

Vervang apparaten

Sommige apparaten werken nog wel, maar je wordt er niet echt vrolijk meer van. Dit kan je koelkast zijn, je vaatwasser of misschien juist je wasmachine. Vervang je deze, dan zul je vervolgens genieten van de luxe die zo’n nieuw apparaat met zich meedraagt. Een goede keuze om te maken dus!

Koop een nieuwe bank

Laten we eerlijk zijn. De bank is het belangrijkste meubel in je huis. Hier plof je na een lange dag op neer. Koop dus een nieuwe en zorg dat deze mooi is en vooral lekker zit. Daar zul je niet snel spijt van krijgen!

Zo kun je je huis dus upgraden!

Wil jij ook je huis beter maken? Nu weet je hoe je dat kunt doen. Veel plezier!

Technologie gedreven sporten vs. Sporten met lichaamsgewicht

Technologie gedreven sporten vs. Sporten met lichaamsgewicht

Corona houdt de hele wereld in haar greep. Door de maatregelen om het corona virus de kop in te drukken zijn de meest normale dingen niet meer zo normaal als dat ze ooit zijn geweest. Iedereen zit binnen en komt enkel nog maar buiten voor de meest belangrijke zaken zoals boodschappen doen. We mogen ook niet meer in grote groepen samen komen. Feesten en verjaardagen worden hierdoor afgelast en kunnen helaas niet doorgaan. In deze moeilijke tijden proberen wij jullie te helpen met onze vermakelijke wekelijkse blog over wat er allemaal nog wel mogelijk is tijdens de corona crisis. Vandaag bespreken wij de mogelijkheden rondom sporten.

Sporten met lichaamsgewicht

Waar de hele wereld een abonnement voor de sportschool had en een groot gedeelte van deze mensen ook netjes wekelijks zijn sportschool routine afliep is dit op dit moment allemaal niet meer mogelijk. Gelukkig blijken mensen enorm creatief tijdens deze crisis en ontstaan er nieuwe mogelijkheden en initiatieven. Zo ook sporten met lichaamsgewicht. Jouw eigen gewicht is voor de meeste mensen precies het gewicht dat zij kunnen dragen. Daarnaast span je allerlei spieren aan die je in de sportschool niet gebruikt bij het in balans houden van je eigen lichaam. Het is even wennen maar voor elk lichaamsdeel zijn er oefeningen die je zonder enig materiaal kunt uitvoeren.

Technologie gedreven sporten

Technologie gedreven sporten heeft een nieuwe betekenis gekregen. Waar deze benaming eerst werd gebruikt voor een manier van sporten waarbij moderne meet apparatuur en data werden ingezet om tot betere prestaties te komen gebruiken we het nu voor iets heel anders. Doordat de mensen niet meer naar de sportschool kunnen komen, komt de sportschool nu naar de mensen. Via het internet en met behulp van filmpjes en video’s maken veel sportscholen oefeningen en work outs voor thuis.

Op zoek naar reclamebureaus Maastricht voor meerdere projecten?

Op zoek naar reclamebureaus Maastricht voor meerdere projecten?

Marco Heuts is een van de beste reclamebureaus Maastricht waarmee ik vaak samenwerk aan nieuwe projecten. Marco Heuts denkt namelijk altijd met me mee en rekent scherpe prijzen voor zijn werk.

Drukwerk en webdesign

reclamebureaus Maastricht

Marco Heuts heeft al verschillende keren kleine drukwerken voor me gemaakt, zoals visitekaartjes, brochures en enveloppen. Daarnaast heeft hij mijn website onder handen genomen en kan ik nu heel makkelijk via WordPress CMS iets toevoegen of veranderen. Sindsdien merk ik ook dat mijn website beter vindbaar is op Google en zijn de bezoekersaantallen bijna verdubbeld!

Naast reclame ook klussen

Verder bel ik Marco ook altijd op als ik een klusje in en rondom mijn kantoor of huis gedaan moet krijgen. Zo heeft hij al eens mijn tuin opgeknapt en de laminaat in mijn kantoor gelegd. Er zijn niet veel reclamebureaus Maastricht die ook klussen, maar ik kan je vertellen dat het erg handig is als je gewoon een vast adresje hebt voor zowel reclamewerken als klus-projecten. Ben jij dus nog op zoek naar een goed reclamebureau dat ook nog komt klussen als dit nodig is? Schroom dan niet om Marco Heuts te bellen en te vragen wat hij voor je kan betekenen!

Opleiding Medewerker Klantenservice

Opleiding Medewerker Klantenservice

Als je op zoek bent naar een nieuwe stap in je carrière dan kun je bij Fabius Opleidingen terecht voor het volgen van een opleiding waar je geen vooropleiding voor nodig hebt. Of je nu toe bent aan een andere functie of graag een andere functie naast je huidige baan wil, dan kun je terecht voor Fabius Opleidingen om een goede opleiding te volgen. Misschien is de opleiding Medewerker Klantenservice wel iets voor jou. Als medewerker klantenservice onderhoud je contact met klanten via de telefoon of per mail. Je bent het aanspreekpunt van deze klanten en voorziet ze van de beste service. De meeste medewerkers worden ingezet binnen dienstverlening en administratie, financieel en verzekeringen of informatie en communicatie. 

Twee examens en twee diploma’s

Voor deze opleiding heb je bij Fabius Opleidingen geen vooropleiding nodig, omdat de opleiding al uit twee onderdelen bestaat. Je volgt eerst de opleiding Administratief Medewerker. Deze opleiding duurt 9 maanden en bestaat uit 30 lessen van 3 uur per les. Daarna volgt de vervolgopleiding Medewerker Klantenservice. Deze opleiding duurt 3 maanden en bestaat uit 10 lessen van 3 uur per les. Uiteindelijk betekent dit dat je aan het einde van de opleiding Medewerker Klantenservice in het bezit bent van twee diploma’s. Volg de opleiding voor 2100 euro en krijg les van deskundige docenten. Je volgt 1 avond of ochtend in de week les en krijgt lesmateriaal van Fabius Opleidingen mee. Na elk onderdeel krijg je een examen en bij het slagen hiervan volgt je diploma. 

Grote vraag naar de functie medewerker klantenservice

Steeds meer organisaties besteden aandacht aan klanttevredenheid, waarbij klantenservice een belangrijke rol speelt. Daarom is er steeds meer vraag naar de functie medewerker klantenservice. Organisaties willen zich onderscheiden van de concurrentie en de klantenservice is een goede manier om dit te doen. Het volgen van de opleiding Medewerker Klantenservice bij Fabius Opleidingen is dus zeker een goed idee.

Voor welke beroepen hoef je niet hoogopgeleid te zijn?

Voor welke beroepen hoef je niet hoogopgeleid te zijn?

Ben jij geen studiebol en had je niet zo veel zin om door te leren? Of was jij een schoolverlater en ben je vroeg gaan werken. Dan zijn er nog zat beroepen waar jij je ei in kwijt kan. Want het leven draait niet alleen om mooie diploma’s en goede opleidingen. Dat is allemaal niet nodig als je een beroep weet te vinden waar jij echt gelukkig van wordt. En dat is bij de een als hij achter de laptop werkt en de ander als hij lekker met zijn handen bezig is. Maar bij wat voor soorten beroepen hoef je niet direct hoogopgeleid te zijn?

Productiemedewerker

Als productiemedewerker ben jij een ontzettend belangrijke schakel binnen het productieproces van een product. Jij staat aan de rand van produceren en het bewaken van de kwaliteit van de producten die uit de fabriek rollen. Doordat jij met een scherp oog en oog voor detail de producten weet te kwalificeren ben jij van essentieel belang. En wie wilt dat nu niet? Een assemblage medewerker vacature Schoonhoven is bijvoorbeeld een veel gesolliciteerde vacature.

Tuinier

Als tuinier bedenk, ontwerp en volbreng jij de grootste tuin dromen van iedere consument. Jij zorgt er voor dat je met jouw groene vingers lekker aan de slag gaat in de tuin. Je kiest de leukste en mooiste planten en houdt de trends op het gebied van tuinieren goed in de gaten. Jij bent van essentieel belang voor iedere consument met een tuin.

Wat zijn andere leuke beroepen?

Wat voor beroepen vind jij interessant op het moment dat je geen opleiding hebt gevolgd of afgemaakt? We zijn benieuwd wat jouw ervaring is. Deel daarom jouw mening zodat we de volgende keer een leuke blog voor jou klaar hebben staan. En als je het zat bent om thuis te zitten solliciteer dan direct.

De 3 tips om goed gekleed naar een bruiloft te gaan (als man)

De 3 tips om goed gekleed naar een bruiloft te gaan (als man)

Staat er een leuke bruiloft voor de deur waar je simpelweg gewoon niet op kan wachten? Dan wil je er natuurlijk tip top uitzien voor die prachtige dag. Maar hoe zorg je er nu voor dat jij, als man, er geweldig uitziet. Misschien wel voor je beste vriend of familie. Daarom hebben we dit artikel bedacht om jou 3 goede tips te geven hoe jij er geweldig uit komt te zien. Lees je mee?

Maatpak (natuurlijk!)

Wat eigenlijk gewoon niet mag ontbreken is een maatpak. Met een maatpak maak jij een geweldige start. Eigenlijk is een pak het allerbelangrijkste item voor op een bruiloft als man. Een pak maakt simpelweg de man. Het nadeel aan een maatpak is natuurlijk dat het wat extra geld kost maar dan krijg je ook echt wel wat! Je broek is perfect afgesneden en je mouwen passen perfect bij jouw armlengte. Let ook goed op de kleuren van het seizoen. Als de trouwerij rond de zomer is dan moet je niet aankomen met een te donker pak.

Prachtig overhemd (op maat)

Naast dat jij een maatpak heb gekocht is het direct tijd om over te schakelen naar een prachtig overhemd op maat. De meeste overhemden zijn gemaakt op basis van gemiddelde lengtes. Waar de een meer mazzel heeft dan de ander daar is het wel handig om daar op in te spelen. Zeker als je kijkt naar de mouwen van je overhemd dan moet je dit goed aanpakken. Want als jij staat te dansen en je doet je colbertje uit, dan wil je er perfect uitzien.

Schoenen

Als klap op de vuurpijl wil je met een ander accessoire ook jouw outfit compleet maken: de schoenen. Tegenwoordig kan je hele mooie witte sneakers kopen en matchen met jouw pak. Maar als je echt voor het beste van het beste wilt gaan dan kies je voor van Bommel. We hebben nog een bonus tip: Koop Floris van bommel in de sale. Ja, je hoort het goed! Hiermee bespaar je ontzettend veel geld, tot tientallen euro’s. Google maar op “Floris van Bommel uitverkoop” en je ziet dat de meest gekochte maten direct de deur uitvliegen. Je moet er dus snel bij zijn!

Meer weten over WC’s ga naar website van toiletmarkt.nl

Meer weten over WC’s ga naar website van toiletmarkt.nl

Hier vind je verschillen tussen WC’s ga naar website en leer welke toilet bij jouw interieur past. Op deze site vind je alles wat met een WC pot te maken heeft. De verschillende WC’s zijn een staande en hangende variant. Een staande variant kan je beter kiezen in een schuur of als de afvoer beneden zit. Een hangend toilet is wat netter en moderner. Echter is deze wel wat duurder dit komt door het ophangsysteem. Deze wordt opgehangen aan een inbouwreservoir. Deze wordt in de muur geplaatst en de WC wordt hieraan gemonteerd. Naderhand zie je niks meer van het inbouwreservoir, omdat deze in de muur zit afgewerkt.

De accessoires bij een WC

Natuurlijk zijn er ook een aantal bijproducten die verkocht worden. Hierbij kan je denken aan toiletpapier houders. Tegenwoordig zijn er zelfs toiletrolhouders die ook een mobielhouder hebben. Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt verkocht. Deze kunnen zelfs in de muur gemonteerd worden. Natuurlijk zijn er niet alleen staande en hangende toiletten, maar ook urinoirs. Deze zijn ideaal als mannen staand willen plassen. Ook is het mogelijk om de toiletborstel in de muur te verbergen. Dit kan je dan doen door een speciaal inbouw met een klein deurtje. Bij alle accessoires en alle andere producten wordt 2 jaar garantie gegeven. Mocht er iets kapot gaan in 2 jaar tijd dan wordt dit gerepareerd of vervangen. Wil je nu alles weten ga naar website en zie alle accessoires.