Deze horeca parasols zijn erg goed

parasols

Niet lang geleden liet ik jullie al weten dat ik op zoek moest gaan naar horeca parasols. Het leek een hele klus te worden, omdat wij natuurlijk geen bakken met geld kwijt wilden zijn, maar wel goede kwaliteit nodig hadden. Wij hebben namelijk een uniek en chic concept en daar mag een minder goede kwaliteit zich niet tussen mengen uiteraard. Online ben ik gaan zoeken en heb ik slechts geselecteerd op de beste reviews. Uiteindelijk kwam Xterior als beste uit de bus en daarom ben ik daar naar meer informatie gaan vragen. 

parasols

 

Kwaliteit voor een mooie prijs

Bij Xterior kon ik precies laten weten wat wij wilden. Een horeca parasol laat je daar namelijk op maat maken en zo zijn ze passend voor elk gewenst terras. Ook de kleuren en opdruk kon naar wens en zodoende werd een prijsopgave gemaakt. De kosten vielen behoorlijk mee voor de kwaliteit die wij ervoor terug zouden krijgen. Daar ging ik direct mee akkoord en zodoende hebben wij nu een prachtige parasol op het terras staan! De items van Xterior zijn erg goed en daarom ook voor iedereen in de horeca een goede aanrader! De beste kwaliteit voor een geweldige prijs. Wat wil je nog meer?