Nieuwe dartpijlen besteld

Al een aantal jaar doe ik op mijn werk darten. In de pauzes maken wij met regelmaat gebruik van het dartbord. Met collega’s onder elkaar is dat erg gezellig. Helaas waren onze dartpijlen kapot gegaan, dus ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf waar je dartpijlen kon bestellen. Na een aantal website met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit bij dedartshop.nl. Over dit bedrijf staan veel goede recensies. Zo staat er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen en kwaliteit leveren!

Echt een aanradershafts1

Het bedrijf beschikt over een gigantisch assortiment. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Het is daarom ook echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website. Ze hebben dartpijlen van ontzettend veel bekende merken. Wat betreft de prijzen zijn ze erg voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieders al helemaal. Wij besloten daarom ook om een bestelling te plaatsen

Goede service

Met 2 dagen kwamen ze het pakketje al leveren. Wederom maken wij dagelijks gebruik van de pijlen en dat met veel plezier. De pijlen zijn van topkwaliteit en gooien super! Zowel voor beginners al ervaren darters is het een uitstekend bedrijf!