Reclame op gevel maken

Reclame op gevel

Via het bedrijf Gijtenbeek BV is het mogelijk om zeer mooie reclame op gevel te maken. Als ondernemer doe je er alles aan om goed op te vallen met jouw bedrijf. Behalve te adverteren in een plaatselijke krant, of via het internet, is een uitstraling van jouw bedrijf ook een punt van aandacht. Jouw logo of bedrijfsnaam aan de buitenkant van jouw pand zal al een zeer goed begin zijn. Hiermee kunnen de mensen die naar jouw bedrijf komen, makkelijker zien of zij wel aan het juiste adres zijn. Wat ook erg interessant is, dat je deze met of zonder verlichting kan aanschaffen.

Mooie reclame op de gevel

Nadat wij hadden besloten om onze naam en logo aan de buitenkant van ons bedrijf te hangen, hebben wij contact opgenomen met Gijtenbeek BV. Om er zeker van te zijn dat het idee wat wij hadden ook uitvoerbaar was, kwam er een adviseur bij ons op locatie. Hij heeft het bekeken en de verdere mogelijkheden met ons doorgenomen. Nadat wij het erover eens waren geworden, hebben wij de bestelling de deur uit gedaan.

Ons logo staat mooi aan de muur te pronken. Ook wanneer het donker is, kan je het nog goed lezen, want wij hebben een model met led lampjes erin genomen.