Nu mogelijk om een hip geboortekaartje zelf te maken!

Laatst kreeg mijn broer een kind, omdat dit een speciale aangelegenheid was wou ik hem een hip geboortekaartje geven. Ik ging vele verschillende winkels af om een leuk geboortekaartje te kopen. Keer op keer werd ik teleurgesteld, omdat de winkels niet de kaarten hadden die ik in gedachten had. Op geven moment ben ik op het internet gaan zoeken naar kaarten om toch de perfecte kaart te vinden. Tijdens de zoektocht kwam ik uit bij de website kissgeboortekaartjes.nl. Hier kon ik het idee van de kaart die ik al weken in gedachten had, daadwerkelijk ontwikkelen. Van het plaatje tot aan de kleuren; ik kon zelf alles samenstellen.

Hip geboortekaartje

Kaart naar wens

De keuze was gevallen op een stoere kaart omdat het een jongen werd. Op de website kon ik kiezen tussen allerlei verschillende thema’s, waardoor ik een perfect hip geboortekaartje kon kiezen! De thema van de kaart was hout met een vliegtuig erop en de envelop zelf had een blauwe stoere kleur. Binnen enkele dagen werd de kaart geleverd en was ik op tijd toen het kind geboren werd. Al met al ben ik tevreden over het assortiment en de service die geleverd is. Volgende keer zal ik hier zeker weer een kaart kopen!