Zelf geboortekaartjes ontwerpen

Iedereen mag het weten

Ik koos voor het zelf geboortekaartjes ontwerpen toen we ons eerste kindje verwachtte. Ik kon bijna niet wachten tot het moment van de geboorte was aangebroken. Uiteraard keek ik uit naar het moment dat ik de baby voor het eerst zou zien. Maar daarnaast leek het me ook fantastisch om iedereen te laten weten dat de kleine was gearriveerd. Een standaard geboortekaartje leek me niet echt wat. Zelf iets ontwerpen is tenslotte veel origineler en persoonlijker.

Keus genoeg

Ik merkte toen ik eens wat rondkeek dat er keus genoeg was als ik zelf het kaartje ging ontwerpen. Ik twijfelde in eerste instantie tussen stoer of lief. Uiteraard vond ik een kaart met daarop een foto van de baby toch het leukst. Het ontwerpen, uitvoeren en afmaken van de kaart werkte heel simpel. Erg fijn was dat ik mijn creativiteit volop kwijt kon. Voordat de kaarten werden gedrukt, ontving ik eerst een gratis proefdruk. Gelukkig was ik helemaal tevreden met het resultaat. Op deze manier wilde ik de geboorte van onze kleine dolgraag aankondigen.