NEN 3140 cursus

200000059Toch heb ik besloten om een NEN 3140 cursus voor te schotelen aan de jonkies, ik heb namelijk al veel nieuwelingen aangenomen. Dit omdat er veel vraag is naar onze dienst en ik wil mijn bedrijf natuurlijk zo groot mogelijk laten worden. Ik had posters laten drukken die ik vervolgens door het hele pand heb opgehangen, ook in de kantine hingen er een paar. Op die posters stond dat er een NEN 3140 cursus zou plaatsvinden in de kantine, deze word gegeven door PTC Opleidingen, zij komen persoonlijk naar je bedrijf om verschillende cursussen en opleidingen te verzorgen. Gek genoeg zaten er op de dag van cursus ook ervaren werknemers, ook zij zeiden nog wel wat kennis te kunnen gebruiken. Ik was heel erg blij dat er zoveel man op waren komen dagen. De docent van PTC Opleidingen gaf geweldige uitleg en iedereen was stil, ze hebben wel degelijk wat geleerd en gebruiken dit tot nu toe ook nog in de praktijk. Geweldig om te zien dat een docent zoveel kennis kan overbrengen en dat het dan ook nog gewoon word uitgevoerd. Iedereen die dit ook wil voor zijn/haar bedrijf raad ik PTC Opleidingen aan!