Voordelige heftruck cursus gevolgd

Veel bedrijven geven werknemers de kans om op de kosten van de werkgever zijn of haar heftruck cursus te halen. Ook ik kreeg deze kans van mijn werkgever. Uiteraard was ik daar superblij mee, aangezien je dan ploegendiensten kan gaan draaien waardoor je meer verdiend. Mijn werkgever gaf als tip mee om een heftruck cursus te gaan volgen bij Osseforth. Met dat bedrijf heeft hij een goede connectie, waardoor alles makkelijker verloopt.

Toen ik thuis kwam van het werk heb ik direct contact opgenomen met Osseforth om een cursus in te plannen. Telefonisch werd ik uitstekend te woord gestaan. De mevrouw aan de telefoon gaf aan dat ik de volgende week al kon starten.

De cursus

Tijdens de cursus verliep alles fantastisch. Ik werd geholpen door ervaren instructeurs die weten waar ze mee bezig zijn. Daarnaast werd ik direct aangesproken op mijn zwakke punten, zodat ik dat niet fout doe tijdens mijn examen. Persoonlijk vind ik dat erg prettig! Toen het examen van start ging verliep alles uitstekend. Ik heb daarom mijn certificaat ook in 1x gehaald. Daar ben ik mijn werkgever en Osseforth enorm dankbaar voor. Als jij graag je heftruckcertificaat wilt halen, zou ik je zeker willen adviseren om dat hier te doen!