heftruckcertificaat halen bij Wesseldijk

Afgelopen maand kreeg ik van mijn werkgever de opdracht om mijn heftruckcertificaat te gaan halen. Aangezien hij connecties heeft met Wesseldijk, adviseerde hij mij om de cursus daar te volgen. De cursus wordt volledig door mijn werkgever betaald en daarbij krijg ik ook nog eens loonsverhoging. Ik wilde al een lange tijd mijn heftruckcertificaat halen, aangezien het veel leuker werk is. Je bent continue bezig en het verveelt nooit. 

Goede instructeurs

Mijn werkgever had in zijn tijd een afspraak gemaakt voor mij. Ik ben toen direct gaan lessen. Tijdens het lessen kon je duidelijk zien en merken dat ze ervaren instructeurs hebben. Ze weten goed waar ze mee bezig zijn en spelen goed in op bepaalde situaties. Ze pakken je zwakken punten direct aan, zodat je dat niet fout doet met examen. Doordat ze mij goede tips gaven en mijn zwakken punten aanpakten ben ik in een keer geslaagd voor mij heftruckcertificaat. Indien je je certificaat wilt halen, wil ik je echt adviseren om het bij Wesseldijk te gaan doen. Ze beschikken over gigantisch veel opleidingen, namelijk meer dan 600. Bekijk de website voor verdere informatie. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.