Ik heb een hip geboortekaartje gevonden!

Onze kleine wonder is geboren! Hoog tijd om te genieten en in de tussentijd een hip geboortekaartje te zoeken! Doordat ik het erg belangrijk vind om dit samen met mijn partner te doen wilde ik al wel van tevoren een bedrijf zien te vinden die een stuk goedkope is als dat ik elders gezien heb. Door op het internet te kijken was ik verbaasd van de hoeveelheid bedrijven die je willen assisteren bij het bedrukken van een geboortekaartje. Uiteindelijk ben ik op de website van Kissgeboortekaartjes.nl gekomen. Hun maken wel degelijk waar naar wat ik zocht! Een prachtige geboortekaartje waar ik zeer zeker uit kan kiezen!

1454331978.3537

Vanaf het moment dat mijn man thuis kwam van het werk wilde ik niets liever hebben om terug te gaan naar deze website en ze gezamenlijk te ontwerpen. Door samen achter de computer te kruipen is het ons ook goed gelukt om een prachtig kaartje te krijgen! Als eerst ontvang je een proefdruk waarmee je zelf kan beslissen of dat het precies naar wens is hoe dat je het hebben wilt. Vervolgens wordt de rest bedrukt en zo snel mogelijk naar je woning verzonden!