Goed geholpen door psychologen praktijk Utrecht

Mijn zoon zit in een moeilijke levensfase en bij het minste en geringste kan hij al uit zijn vel springen. Nadat hij zich steeds meer in zijn eigen wereld ging terugtrekken en ook op school de resultaten steeds slechter werden heb ik besloten om de hulp van psychologen praktijk Utrecht in te schakelen. De psycholoog  Anjo van Lieshout heeft een praktijk aan huis waar zij samen met andere professionals hulp biedt aan volwassen en kinderen. Ook aan adolescenten (overgangsfase tussen jeugd en volwassenheid) geeft zij hulp, onder deze categorie valt mijn zoon. Blijkbaar heeft hij het heel erg moeilijk in deze fase van zijn leven en heeft beslist hulp nodig om dit goed te doorstaan. 

Een ander mens geworden

Toen ik aan mij zoon vertelde dat ik een afspraak voor hem had gemaakt bij de psychologen praktijk Utrecht was ons huis te klein. Ik werd voor alles uitgemaakt wat ik hier niet ga vertellen, maar ook werden er diverse spullen naar mijn hoofd geslingerd, waar haalde ik het lef vandaan om een afspraak te maken. 

Na veel stress is mijn zoon toch naar de afspraak bij de psycholoog gegaan en of je het wilt geloven of niet hij kwam als een ander persoon weer thuis.