Geboortekaartje tweeling

Een geboortekaartje tweeling vinden bij een drukkerij lijkt gemakkelijk maar niets is minder waar! Vanaf het moment dat onze twee meiden geboren zijn zoeken wij ons rot. Diverse bedrijven bekeken echter helaas zonder enig resultaat. Ik had dan ook de hoop gevestigd op het internet, wellicht dat we het daar kunnen vinden..

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om via het internet te gaan zoeken in de hoop dat ik het vinden kan. Vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Kissgeboortekaartjes.nl. Hier hadden ze diverse kaartjes waaruit wij gemakkelijk een keuze kunnen maken. Tijdens het bekijken van het assortiment van hun viel het mij op dat ze meerdere kaarten ter beschikking hebben waaruit we konden kiezen, ook hoefde we bij hun geen zorgen te maken voor de kosten aangezien het allemaal net zo goedkoop is.

kiss

Ik heb er dan ook voor gekozen om bij hun onze geboortekaartje te ontwerpen en te bestellen zodat we het kunnen bezorgen! Allereerst hebben wij een proefdruk ontvangen om te zien of dat het allemaal klopt en naar wens is. Pas als je er akkoord voor geeft drukken ze de rest en bezorgen ze het zo snel mogelijk.