Een lichtbak gevel bestellen om op te vallen met je bedrijf

lichtbak gevel bestellen

Heb jij een eigen onderneming en wil je dat men direct ziet waar jouw bedrijf zit vanaf de straat? Dan moet je een lichtbak gevel bestellen. Zo val je pas echt op tussen al die andere winkels. Een lichtbak gevel kun je op maat bestellen, snel en makkelijk online, in alle maten en in alle kleuren.

lichtbak gevel bestellen

Wat is een lichtbak?

Een lichtbak is een grote bak met licht ofwel een lamp die je onder andere op een gevel kunt bevestigen. Deze wordt vaak gebruikt om opvallende, grote letters en tekens op de gevel te plaatsen. De lichtbak achter die tekens zorgt ervoor dat de gevel licht geeft en specifiek de letters of tekens die je hebt gekozen. Zo kun je dus je bedrijfsnaam of een andere leus extra laten opvallen.

Tips voor de lichtbak

Wanneer je zo’n lichtbak op je gevel gaat bevestigen om aandacht te trekken, zorg dan wel dat je het op de juiste manier doet. Voor naamsbekendheid is het namelijk goed als je hierin ook de kleuren en lettertypes van je merk en bedrijf terug laat komen. Het is bijvoorbeeld niet voor niets zo dat de grote gele M van McDonalds zo populair is: deze wordt overal herhaald.