witte t shirts diepe v hals voor de zomer

Zomer komt er al weer bijna aan, nou niet de zomer, maar het lekkere weer voor Nederlands doen. Dus besliste ik maar om witte t shirts diepe v hals te gaan bestellen. Dit omdat ik ervan hou om van die kleding te dragen waarvoor je niet teveel voor hoeft te betalen. Oh, en over niet veel betalen gesproken, kijk dan op de website van Global5, de website als het gaat om shirts, met of zonder V hals, je kunt alle soorten bestellen via deze website. Ik persoonlijk hou er niet van als kleding kleiner word of strakker gaat zitten naarmate je deze langer draagt.

hals

Mijn bestelling kreeg ik heel snel binnen, goed verpakt zonder ook maar enige kreuk in het shirt. Ik kon ze allemaal gelijk aan, wel eerst wassen anders zit er zo’n ‘nieuw’ geurtje aan. De shirts zaten allemaal lekker, niet te strak, geen last van de randen van de V hals. Een beetje oversized, ik had daarvoor gekozen omdat die losser zitten en je dan niet zo snel zweetplekken ziet of dat soort dingen. Ik ben zeer tevreden met de shirts van dit bedrijf en er gaat zeker nog een tweede bestelling komen. Neem ook een kijkje op de website!