Voordelen van natuurlijke shampoos en conditioners en de curly girl methode

Yari Green Curls

Als het gaat om het verzorgen van je krullend haar, is het gebruik van de curly girl methode een heel goed idee. Aan de andere kant is het ook een goed idee om shampoos te gebruiken. Het is duidelijk dat shampoos het haar schoonmaken. Het is bekend dat ze soms zo reinigen dat de essentiële natuurlijke oliën van het haar en de hoofdhuid worden geëlimineerd, waardoor je haar uitdroogt en jeukt. Ook als je een gevoelige huid of een snel geïrriteerde huid hebt, kan het zijn dat synthetische shampoos deze aandoeningen verergeren. Wanneer je haar echter kennismaakt met de chemicaliën vrije ingrediënten in natuurlijke shampoos, blijft je haar zijn natuurlijke oliën vasthouden. Bovendien kunnen natuurlijke shampoos je haar helpen zachter en gladder aan te voelen en de natuurlijke glans te versterken. Laten we nog wat meer voordelen bekijken van het gebruik van natuurlijke shampoos en conditioners.

Ze zijn van nature hydraterend

Natuurlijke shampoos en conditioners zijn vaak verrijkt met pure en voedende vochtinbrengende crèmes zoals Yari Green curls, inclusief gels, oliën en boters die kunnen worden verkregen uit bladeren, noten, zaden of pitten. Aloë Vera, kokosolie en boters zoals cacao behoren tot de populaire vochtinbrengende crèmes die worden aangetroffen in natuurlijke shampoos en conditioners. De pure ingrediënten in natuurlijke shampoos en conditioners dragen ook bij aan de hypoallergene samenstellingen en maken deze producten geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige of allergie gevoelige types. Hun zachtere natuurlijke geuren maken natuurlijke shampoos en conditioners ook zachter voor je zintuigen, waar je baat bij hebt als je geurgevoelig bent.

Girl with curly hair at a LA rooftop

Ze zijn goed voor het milieu

De voordelen van het gebruik van natuurlijke shampoos en conditioners voor het haar strekken zich ook uit tot de gezondheid van het milieu, aangezien milieuvriendelijke ingrediënten de agressieve synthetische chemicaliën vervangen, die rioleringen en rivieren vervuilen, aquatische soorten en micro-organismen vergiftigen en uiteindelijk het ecosysteem schaden of vernietigen. Natuurlijke, biologisch afbreekbare shampoos en conditioners vallen eenvoudig uiteen in niet-toxische bestanddelen die ecosystemen niet vervuilen of schade toebrengen. Wil je meer weten? Richt je dan tot Kurlify.