Wij volgden een aandachttraining Den Haag

mindfulness Teamwork

Ten behoeve van teamwork, bij mij op het werk, volgden wij een aandachttraining Den Haag. Via Silentum had ik het concept van een aandachttraining leren kennen en het leek mij een goed idee dat op de werkvloer ook toe te passen. Wij werken allemaal al jaren lang in het zelfde team met dezelfde functies. Nog steeds heeft iedereen veel plezier, maar of er echt effectief gewerkt wordt, is een andere vraag. Veel van mijn collega’s en ik zelf ook, doen het werk vaak op de automatische piloot. Wat ik graag wilde creëren is het meer bestaan in het ‘nu’ en dus de geest effectiever inzetten. Zo gaat de productiviteit op de werkvloer omhoog!

Omdat wij veel samengewerkt hebben tijdens de aandachttraining in Den Haag, was dit erg goed voor het teamverband. Iedereen kon al goed met elkaar overweg, maar wij kennen elkaar nu ook een stukje beter. Dat heeft ook veel goeds opgeleverd voor de sfeer op het werk!

Heb ik toevallig jouw interesse ook gewekt? Dan stel ik voor dat jij ook een kijkje neemt op de website van Silentum! Zij verzorgen aandachttrainingen en mindfulness cursussen. Het is erg interessant en naar mijn mening ook super effectief!