Waarom een verhuislift huren in Rotterdam handig kan zijn

Verhuizen is al een lastige taak van zichzelf. En dan kan het nog lastiger zijn als je alleen bent. Deze stress kan jij verminderen door middel van het inhuren van een verhuisbedrijf. Je gaat al snel merken wat nou het grootste voordeel is. 

De gebouwen in Rotterdam

In Rotterdam staan veel gebouwen die al wat ouder zijn. En tijdens het maken van deze woningen hebben ze niet echt nagedacht over hoe ze grote meubels zouden moeten verplaatsen via de kleine en smalle trappenhuizen. Dus als jij iets wilt inbrengen in je appartement zal dit via het raam moeten gebeuren. En zo moet het er dus ook uit. 

Hoe werkt zo’n verhuislift dan? Heel simpel. Het is eigenlijk een soort hijskraan. Hier zit een platformpje op waar jij dus iets op kan leggen. Om er voor te zorgen dat alles soepel verloopt, is er altijd een verhuizer aanwezig die weet hoe dit werkt, wat het handigste is en die al een voorbereiding heeft. Mocht je nou een koelkast of wasmachine verplaatsen. Dan zal dit je best makkelijk aflopen. Met deze simpele en stevige vorm kan je het goed vastbinden en het zal stabiel blijven. En met een aantal kleden hier over heen zal het er voor zorgen dat geen schade of krassen op komen. En anders wordt het op zijn minst beperkt.
Maar met grote tafel is dit een heel ander verhaal. De tafel heeft namelijk uitstekende poten. En of je dit recht, op zijn zij of juist ondersteboven moet vervoeren is dan lastig. Uiteraard weet de verhuizer het wel. Maar dit soort problemen worden wel allemaal opgelost. Ook nog is zou het zomaar kunnen dat de verhuislift wel zou moeten. Als je een aantal verdiepingen hoog woont, wordt zoiets zwaar naar beneden tillen wel erg lastig en met elke trede alleen maar zwaarder.

De voordelen

Om het nog even op een rijtje te zetten wat de grootste voordelen zijn van een verhuislift huren als je gaat verhuizen naar Rotterdam. 

  • Je kan gemakkelijk je zware meubels en andere eigendommen verplaatsen
  • Een uitweg als het trappenhuis simpel weg te klein, krap en te smal is
  • Het scheelt veel tijd en zwaar til werk
  • Er is een verhuizer aanwezig die jou kan helpen

Met dus grote punten waar jij de verhuislift bij gebruikt, wordt het zeker aangeraden om er een te huren. En niet alleen in Rotterdam. Maar bij vrijwel alle flats is het van te pas om met een verhuislift alles er in of eruit te halen via het raam /  balkon.

Tarieven

Je wilt er nu een huren maar weet niet waar en hoeveel het kost. Als je op een zoekmachine zoekt naar “verhuislift huren Rotterdam”, kom je al een heel eind. En let dan goed op bij welk bedrijf je dit doet en of er een verhuizer bij aanwezig is. Elke aanbieder kan een andere prijs meegeven. Maar de meeste zullen wel rond de zelfde prijs zitten. Dit is ongeveer 45 euro per uur of 200 per dag voor de verhuislift.