Via deze website vind je dus eenvoudig een hip geboortekaartje

hip geboortekaartjeEnkele weken geleden heb ik samen met mijn partner een schitterende zoon gekregen. Wij ware dan ook al een tijdje bezig met zwanger raken. We waren beide dan ook erg verrast toen het moment eenmaal daar was. Natuurlijk deelde we dit gelijk met onze vrienden en familie. Iedereen was dan ook zeer enthousiast toen ook zij het nieuws te horen krijgen.

Dit betekende natuurlijk wel dat er een kinderkamer moest komen. Ook moesten er nog een tal van andere dingen gebeuren voordat wij klaar waren voor ons kindje. Omdat we iedereen het goede nieuws wilde vertellen waren wij van plan om een hip geboortekaartje rond te sturen. Zoals gezegd hadden we de directe vrienden en familie het nieuws mondeling verteld en de rest via zo’n kaartje.

Goede website

Zodoende ben ik online gaan zoeken waar ik zulke kaartjes kon kopen. Ik moet zeggen dat het een hele klus was. Dit omdat het aanbod online behoorlijk groot is. Echter waren wij wel van plan zelf gemaakte geboortekaarten rond te sturen. Dus ik moest een site hebben waarbij dit mogelijk was. Gelukkig ben ik terecht gekomen bij kissgeboortekaartjes.nl. Hun zijn dan ook zeker een aanrader. Nadat wij ons kaartje namelijk via hun site hadden gemaakt kregen wij een proefdruk thuis gestuurd. Iets wat ons zeker heeft gelijk te kiezen voor hun.