vacature actuaris

Vacature actuaris bij Novisource

Heb jij een WO opleiding in technische richting genoten en algemene kennis van het actuarieel vakgebied? Dan staat op Novisource.nl de vacature actuaris open voor jou! Novisource.nl heeft regelmatig vacature actuaris open staan. Als jij op zoek bent naar een baan als verzekeringswiskundige is het de moeite zeker waard om een kijkje te nemen op Novisource.nl.

Wanner je actuaris bent bij Novisource houdt dat in dat je voor langere periode bij de klant werkzaam bent als verzekeringswiskundige. Je houdt je bezig met de financiële controle en periodieke rapportages van bedrijfstakpensioenfondsen. Je hebt ervaring met het overleggen met externe accountants, vermogensbeheerders en andere partijen die er toe doen. Je zorgt ook voor aansluiting van financiële gegevens op bronbestanden.

Je bent werkzaam bij de klant voor langere tijd. Dit houdt in dat je alleen of in een team werkt op locatie van de klant. Je onderneemt tijdens deze periode wel veel activiteiten met Novisource. Deze bijeenkomsten kunnen variëren van formeel tot informeel. Denk hierbij aan themabijeenkomsten of developmentprogramma’s die bijdragen aan jouw ontwikkeling in je werk. Novisource bied goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden, en motiveert haar medewerkers met een resultaatafhankelijke bonusregeling. Zo blijven medewerkers vooruitstreven naar ontwikkeling en verbetering en is de klant verzekerd van resultaten op het hoogste niveau.