Tip: kindercoaching opleiding erkend

Na het ontslag bij mijn vorige werkgever wist ik niet wat ik moest gaan doen! Ik had namelijk geen opleiding afgerond waardoor ik niet in voorzien was van goede diploma’s. Financieel was alles nog in orde want mijn man heeft een hoge functie. Maar het ging mij om het principe ik vond het maar niets om de hele dag thuis te zitten. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een leuke opleiding die ik kon gaan volgen. Via het internet belandde ik bij een kindercoaching opleiding erkend. Deze opleiding werd aangeboden door kikopleiding. Maar wat houdt deze opleiding  precies in? nou wanneer u deze opleiding gaat volgen dan wordt u alles geleerd wat nodig is om een kind goed te begrijpen, en hoe u ieder kind voorruit kunt helpen. Ikzelf ben gek op kinderen en vandaar dat ik het besluit nam om deze opleiding te gaan volgen.

Succesvol afgerond!

De begeleiding van de leraren was werkelijk waar geweldig! Dankzij deze geweldige begeleiding heb ik de opleiding dan ook snel en succesvol weten af te ronden. Nog geen drie weken na het behalen van deze opleiding heb ik een baan weten te vinden als kindercoach. Sindsdien ben ik dus kindercoach en ik vind het een geweldig beroep om uit te oefenen!

kindercoaching opleiding erkend