Opleiding Medewerker Klantenservice

Als je op zoek bent naar een nieuwe stap in je carrière dan kun je bij Fabius Opleidingen terecht voor het volgen van een opleiding waar je geen vooropleiding voor nodig hebt. Of je nu toe bent aan een andere functie of graag een andere functie naast je huidige baan wil, dan kun je terecht voor Fabius Opleidingen om een goede opleiding te volgen. Misschien is de opleiding Medewerker Klantenservice wel iets voor jou. Als medewerker klantenservice onderhoud je contact met klanten via de telefoon of per mail. Je bent het aanspreekpunt van deze klanten en voorziet ze van de beste service. De meeste medewerkers worden ingezet binnen dienstverlening en administratie, financieel en verzekeringen of informatie en communicatie. 

Twee examens en twee diploma’s

Voor deze opleiding heb je bij Fabius Opleidingen geen vooropleiding nodig, omdat de opleiding al uit twee onderdelen bestaat. Je volgt eerst de opleiding Administratief Medewerker. Deze opleiding duurt 9 maanden en bestaat uit 30 lessen van 3 uur per les. Daarna volgt de vervolgopleiding Medewerker Klantenservice. Deze opleiding duurt 3 maanden en bestaat uit 10 lessen van 3 uur per les. Uiteindelijk betekent dit dat je aan het einde van de opleiding Medewerker Klantenservice in het bezit bent van twee diploma’s. Volg de opleiding voor 2100 euro en krijg les van deskundige docenten. Je volgt 1 avond of ochtend in de week les en krijgt lesmateriaal van Fabius Opleidingen mee. Na elk onderdeel krijg je een examen en bij het slagen hiervan volgt je diploma. 

Grote vraag naar de functie medewerker klantenservice

Steeds meer organisaties besteden aandacht aan klanttevredenheid, waarbij klantenservice een belangrijke rol speelt. Daarom is er steeds meer vraag naar de functie medewerker klantenservice. Organisaties willen zich onderscheiden van de concurrentie en de klantenservice is een goede manier om dit te doen. Het volgen van de opleiding Medewerker Klantenservice bij Fabius Opleidingen is dus zeker een goed idee.