Ontstoppingsbedrijf Eindhoven ingeschakeld

doorspuiten rioolWanneer je erachter komt dat het toilet verstopt is baal je enorm. Niet meer naar het toilet gaan in je eigen woning laat staan douchen..

Hier had ik dus gisteren last van en ben gaan zoeken naar ontstoppingsbedrijf Eindhoven. Zelf woonachtig in de regio van Eindhoven waardoor dit het beste was om een geschikt bedrijf te vinden. Het water in het toilet bleef maar stijgen waardoor ik de handdoeken al verzameld had om het water op te vangen. Al met al ben ik tussendoor terecht gekomen op de website van Bos ontstopping. Ook meteen telefonisch contact genomen met hun in de hoop dat ze zo snel mogelijk konden komen.

Ik had zelf hoge nood om naar het toilet te gaan en was geneigd dit bij de buren te doen. Met het feit dat ik hier niet op zit te wachten om dit een lange tijd te moeten doen heb ik gevraagd of dat ze zo snel mogelijk konden komen. Uiteindelijk duurde het iets meer dan een uur dat ze bij ons voor de deur stonden! Je raad het of niet maar binnen enkele minuten hadden ze het probleem al verholpen.