Online leuke bedankjes kunnen kopen

bedankjes

Een klein aandenken

Nadat wij een groot feest hadden gehad op de basisschool van mijn kinderen, was het mijn taak alle vrijwilligers een geschenk te geven. Natuurlijk kon ik geen grote cadeaus kopen, dus moest ik op zoek naar een klein geschenk. Op internet ging ik op zoek naar leuke bedankjes. Al snel kwam ik toen bij een webshop uit waar er allerlei kleine cadeautjes te koop waren. Ideaal, want dat was precies wat ik moest hebben. Bedankjes zijn niet per se grote geschenken, meer een klein aandenken of waardering voor iemand. Als je een bedankje koopt gaat het dus ook niet per se om wat je koopt, maar wat de gedachte erachter is.

Uiteindelijk besloot ik verschillende zakjes met bloemzaadjes te kopen. De vrijwilligers kunnen deze planten waar zij maar willen, en zullen altijd terugdenken aan deze bijzondere dag, wanneer zij de bloemen zien groeien. Dat zijn toch leuke bedankjes! Door dit soort bedankjes in een webshop te kopen, krijg je ook een leuke verpakking erom heen. Dat is wel heel leukste natuurlijk, wanneer het een geschenk voor een ander is. Daarom kocht ik de bedankjes bij Memoriae en niet bij de tuinwinkel bijvoorbeeld! Dit was echt een aanrader.