Prikkels: voor leuke relatiegeschenken en kerstpakketten

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk, unieke kerstpakketten of gepersonaliseerde artikelen voor op kantoor? Bij Prikkels kun je terecht voor totaalconcepten als het gaat om geschenken voor medewerkers en relaties. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende producten die je allemaal kunt laten personaliseren met het logo van je bedrijf. Zo kies je niet alleen voor een slim, maar ook een leuk en persoonlijk cadeau voor relaties of medewerkers. Vanwege de ruime mogelijkheden bij Prikkels is er altijd wel iets te vinden dat bij jouw bedrijf past.

Wil je graag een milieubewust cadeau geven? Dan kun je denken aan het samenstellen van een pakket met een dopper. Een dopper is een goed alternatief voor kunststof flessen die veel gebruikt worden. Een dopper is duurzaam en daarom altijd een goed cadeau. Daarnaast kun je de dopper ook nog eens laten personaliseren door hem te laten bedrukken met je bedrijfsnaam en/of logo. Je kunt een compleet pakket aanschaffen met een dopper en Tony Chocolonely chocolade of een ander leuk item dat bij Prikkels te verkrijgen is.

Maak je cadeaus persoonlijk met Prikkels

Agenda’s, schrijfblokken, powerbanks, kaarsen, tassen: het is slechts een greep uit de producten die via Prikkels te bestellen zijn. Je kunt al deze producten laten bedrukken zodat het cadeau volledig gepersonaliseerd wordt. Het is niet alleen leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen. Ook het samenstellen van leuke kerstpakketten is mogelijk bij Prikkels. Zo kun je jouw medewerkers verrassen met de leukste producten waar ze tijdens de kerstdagen van kunnen genieten.