Muursticker voor mijn zoon

Ik ben politieagent en heb sinds kort een zoontje gekregen. Ik wilde zijn kamer graag een mooi uiterlijk geven. Ik dacht aan een Muursticker. Ik wilde er graag een ontwerpen. De kamer van mijn zoon is blauw dus ik dacht aan iets van een logo van de politie met zijn naam erin. Ik zag op de website van plakhetzelf.nl dat je jouw eigen muursticker kon ontwerpen. Ik zag ook dat je daar veel voordelen hebt. Zo kun je informatieve video’s bekijken, de verzendkosten zijn laag, je krijgt hoge kortingen, je krijgt een gratis aanwrijf spatel en je hebt veel mogelijkheden bij het ontwerpen.

De online ontwerper

Op de website van plakhetzelf.nl heb je een online ontwerper. Dankzij de online ontwerper was ik tot een schitterend resultaat gekomen. Toen ik de sticker had besteld was het al snel aangekomen. De service was geweldig en het ontwerpen vond ik zelfs leuk! Ik had al gauw de sticker op de muur van mijn zoon zijn kamer geplakt. Het zag er uitstekend uit. Mijn vrouw vond het geweldig en ik natuurlijk ook. Er zijn drie verschillende soorten stickers waarop je kunt ontwerpen. Het is een echte aanrader. Het ontwerpen is vrij eenvoudig en het resultaat is geweldig. Op de website kun je meer informatie vinden.