Maatwerk meubels helemaal naar jouw smaak

Wortman

Voor mijn nieuwe huis heb ik een aantal maatwerk meubels laten maken. Ik heb namelijk heel wat winkels bezocht maar nergens vond ik meubels die helemaal passen bij mijn wensen en de rest van mijn interieur. Dat is ook het nadeel van woonwinkels vind ik. Je ziet overal een beetje dezelfde stijl terug. Als dat niet jouw smaak is dan kun je ook bijna niks vinden.

Maatwerk meubels zoals jij wenst

Maatwerk meubels

Met maatwerk meubels krijg je meubels helemaal zoals jij wenst. In de houtsoort, stijl en afmetingen die jij wilt. Ideaal want zo weet je zeker dat het past bij de rest van je interieur en in de ruimte waar je ze neer wilt zetten. Mijn grote droom is een kamer vol met boeken. Ik wilde dus graag een hele grote boekenkast die de hele wand zou vullen. Dat is bijna niet kant en klaar te krijgen dus dan kom je al snel uit op maatwerk. Dat geldt ook voor mijn ovalen tafel. In de winkels vind je vooral ronde, vierkant en vooral veel rechthoekige tafels maar ovaal vind je bijna niet. Terwijl dat juist in mijn huis perfect zou passen. Dus ook daarvoor kies ik voor maatwerk meubels.

Maak jouw wensen duidelijk

Kast

Een goede meubelmaker zoals Wortman Meubelen in Alphen aan den Rijn kan alles voor jou maken wat je wilt. Natuurlijk zijn er wel grenzen aan wat mogelijk is maar daar wordt je dan tijdig over geïnformeerd. Voor mij was het makkelijk dat ik al precies wist wat ik wel en niet wil. Ik had al plaatjes gevonden van de stijl die mij aanspreekt, de gewenste houtsoort etc. Ook de afmetingen had ik al meegenomen. De meubelmaker kon dus snel al een eerste schets maken. Vanuit die schets werd een werktekening gemaakt en na mijn akkoord werden mijn meubels in productie genomen.