Leuke Red Rag sneaker

Ik ben opzoek naar een leuke Red Rag sneaker. Waarom dat merk? Omdat het super lekker loopt en het geeft een goede steun. Ook ik kan er een hele dag intensief op lopen zonder dat ik aan het einde van de dag last heb van mijn voeten.

Het word weer steeds mooier weer en eigenlijk koop ik voor elk seizoen wel nieuwe schoenen. Voor de winter meestal zwart en voor de zomer altijd witte schoenen. Sneakers vind ik ook het lekkerst lopen en de kleur zwart of wit is altijd makkelijk te combineren.

Doordeweeks werk ik altijd op kantoor. Daarom zoek ik gewoon basic sneakers die altijd kunnen. Niet met al teveel poes pas. Vandaar dat ik lekker op mijn vrije middag achter de laptop kroop opzoek naar schoenen. Tijd om naar de stad te gaan had ik niet. Overigens vind ik online shoppen ook veel makkelijker en sneller.

Na lang twijfelen koos ik voor een witte veterschoen. Gewoon lekker helemaal wit. Altijd goed. Gelukkig was mijn maat ook nog op voorraad. Gelijk bestelde ik de schoen en kon ik niet wachten tot dat ze werden bezorgd.

Red Rag

Toen de schoenen eenmaal binnen waren, was de maat perfect. Ook lopen ze heerlijk en heb ik aan het einde van de dag geen zere voeten.