Leuke kidkraft keukentje gevonden

Mijn zoon is wat dat betreft een jonge knul waarvan ik zeker weet dat hij later net zoals zijn vader de horeca in gaat. Op zich niet erg, echter wilt hij nu al graag meehelpen in keuken. Het husselen van de sla vind ik niet erg. Alleen als het vuur aan gaat wil ik niet hebben dat de kinderen in de keuken zijn, stel dat er iets gebeurt…..

logo

Door voor hem een kidkraft keukentje te bestellen kan hij gemakkelijk in zijn eigen keuken het eten bereiden! Dit wilde ik wel via het internet bestellen aangezien je met een eigen zaak weinig tijd heb. Doordat ik via internet ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van Persempretoys.nl. Hier hadden ze een leuke keukentje staan waarvan ik zeker wist dat hij het erg leuk zou vinden. Ik heb er dan ook voor gekozen om direct te bestellen in de hoop dat het snel wordt bezorgd. Nu dat hij zijn eigen keukentje heeft mag ik niet meer in zijn keuken komen als hij bezig is met het bereiden van het eten!