Leerverf kopen en mijn oude leren stoel opgeknapt

leerverf

Ik ging vorige week leerverf kopen bij Jagea Fournituren omdat ik bezig ben met een hobbyproject. Ik heb namelijk een groot stuk leer gekocht en hier wil ik een oude stoel mee bekleden. Het stuk leer is een beetje grijzig van kleur, maar ik wilde dit graag zwart verven omdat ik denk dat zwart beter zal staan in mijn woonkamer.

leerverf

Mooi uit de verf gekomen

Het verven ging eigenlijk heel makkelijk, alleen moest ik er wel veel geduld voor hebben. Ik heb namelijk drie laagjes verf op het leer gedaan en tussendoor heb ik het iedere keer 24 uur laten drogen. Het resultaat mag er zeker zijn! Het stuk leer ziet er heel mooi zwart uit en ik heb er gisteren mijn stoel mee bekleed. De stoel ziet er nu uit als nieuw, dus ik ben er heel erg blij mee! De verf geeft ook niet af, dus je kunt er gerust op zitten als je bijvoorbeeld lichtkleurige kleding aanhebt. Ik heb van mijn buurvrouw al complimentjes gehad dat ze mijn stoel erg leuk vindt en ze heeft me zelfs gevraagd of ik haar leren tas tegen een kleine vergoeding wil verven. Leerverf kopen was dus een supergoed idee!