Het ideale T-shirt

Heb jij binnenkort een feestje, een vrijgezellenfeest of uitje van het bedrijf? Maar kan je niet het perfecte outfit vinden? Dan is het een idee om je eigen T-shirt te ontwerpen. Helemaal naar jouw smaak, zodat jij je helemaal fresh voelt in je nieuwe shirt. Misschien ben je momenteel niet zo vol met inspiratie en kan je wel een zetje in de rug gebruiken. Wij hebben onze Picasso mindset aangezet en alvast wat creatieve ideeën op een rij voor je gezet:

Panter print

Grrommm.. wil jij ook een wild shirt? Dan is een panter shirt wel echt iets voor jou. Laat het dierlijke instinct in je los en ontwerp een shirt met een panter print. Zo val je op en versier jij wellicht die ene jongen of meisje

Meme shirt

Ben jij ook gek van online video’s of grappige foto’s? Dan is een leuke meme op je shirt de ideale manier om jouw persoonlijkheid naar boven te brengen. Zoek ik je foto’s de grappigste meme op die je maar kan bedenken.

Leuke tekst

Een uniek design met een leuke tekst op je shirt trekt ook aan. Als jij wat grappigs op je tshirt hebt, zullen mensen al snel naar je toe komen van hé wat heb jij nou op je shirt staan? De ideale manier om het ijs te breken en zo gemakkelijk het gesprek aan te gaan. Wees niet te bang en ga voor een echte leuke test die uitnodigt om te reageren. Je kan natuurlijk te ver gaan voor de waaghalzen onder ons, dus houd het netjes natuurlijk.

Online bedrukken

Kan jij niet het ideale shirt vinden, dan kan je die zelf laten bedrukken. Online bedrukken van he shirt is super makkelijk, goedkoop en je hebt hem ook snel in huis. Met online ontwerptools kan jij al je creativiteit los en we hopen je hierboven al wat geholpen te hebben met gekke ideeën.