Gezelligheid in trekkershut Limburg

Afgelopen weekend ben ik met mijn vriend in een echte trekkershut Limburg geweest. Het was zo gezellig, ik kan het bijna niet omschrijven. De voorzieningen waren goed en de natuur was prachtig. We kwamen in de avond aan en zijn vrijwel meteen de bossen ingegaan om een mooie avondwandeling te maken. Wat ik vooral zo leuk vond aan de trekkershut Limburg was de fijne omgeving. De sfeer was zo goed, het voelde bijna alsof ik thuis was, maar ook echt even op vakantie was. Ken je dat gevoel? Nou goed, erg fijn dus. Met mij en mijn vriend gaat het ook erg goed sinds dat weekend. Soms merk ik hoe goed het is om er even met z’n tweeën uit te gaan, dat brengt zoveel inspiratie en genegenheid teweeg! Waarschijnlijk omdat je echt weer aandacht voor elkaar hebt. We wonen al twee jaar samen en op een gegeven moment ga je langs elkaar heen leven, gewoon, omdat je het zo druk hebt met van alles. Natuurlijk blijf je van elkaar houden, maar op de een of andere manier geef je minder aandacht aan elkaar. Daarom verricht zo’n weekend echt wonderen voor je relatie.

c644f1ffac-Logos-logomaashoevekleur