Ga ook voor je heftruckcertificaat!

Niks is belangrijker wanneer je werkzaam bent in het magazijn om in het rijke bezit te zijn van een heftruckcertificaat. Dit heeft ermee te maken dat je op de juiste manier leert omgaan met een heftruck. Niet veel mensen hebben het in de gaten dat het erg van belang is om hier veilig mee om te gaan, zo maak je de kans op een ongeval op het werk minimaal.

logo1

Ook ik wilde namelijk maar al te graag mijn certificaat hebben om het werk uit te blijven voeren. Dit had ik nog niet eerder op zak aangezien ik er niet vanuit ging dat het belangrijk is om te hebben. Zodoende heeft mijn werkgever mij de opdracht gegeven om te gaan zoeken naar een geschikte rijschool die past binnen het budget, plus het feit dat ze van wanten weten hoe dat ze dit kunnen overbrengen naar een ander. Zo ben ik online gaan zoeken en terecht gekomen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Hier is het mogelijk om tegen een zeer aantrekkelijke budget een heftruck certificaat te behalen. Al met al heb ik hem onlangs gehaald en kan ik je echt aanraden om het bij hun te behalen!