fysiotherapie eindhoven

Voor mijn herstel ben ik opzoek gegaan naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in hardloopproblemen. Toen ik onder fysiotherapie eindhoven aan het zoeken was, kwam ik terecht bij Art Healt. Een bedrijf met veel werknemers, goede voorzieningen en met een prettige werkwijze. Zo is er op de website al heel veel informatie te vinden over het bedrijf. Ik heb vervolgens een afspraak gemaakt om te revalideren voor mij beenbreuk.

Het revalidatieprocesons team

Tijdens het revalideren werd ik uitstekend ondersteund. Zo hebben ze een duidelijk schema gemaakt, waarin we alle verbeteringen kunnen volgen. Voordat we kracht gaan opbouwen was het eerst de bedoeling om een goede coördinatie te krijgen. Hiervoor hebben we stabiliteitsoefeningen gedaan. Dit verliep erg goed. Hier hebben we een aantal lessen aan besteed. In de tussentijd ben ik  thuis volop gaan trainen door mijn oefeningen uit te voeren. Veel mensen doen dat niet, terwijl het ontzettend belangrijk is.

In totaal heb ik 20 lessen nodig gehad om helemaal de oude te worden. 2,5 maand lang heb ik 2 keer per week behandeld. Inmiddels ben ik goed herstelt en daarom is het ook echt een aanrader om naar fysiotherapie eindhoven te gaan.