Een nieuwe sportschool in Ypenburg

Woonachtig in Ypenburg of omgeving en toe aan een nieuwe sportschool? Active Health Center is een nieuwe attractie in de omgeving waar jij 100% meer over wil weten. Meer over deze nieuwe sportschool lees je verder in dit artikel. Allereerst de belangrijkste reden waarom jij hier moet gaan sporten: ACH staat bekend om de resultaten die sporters hier halen. Coaches staan iedere dag voor jou beschikbaar om jou doelstellingen te behalen. Verder is deze sportschool voor alle leeftijden!

Missie & visie

De sportschool wilt zich van andere sportscholen onderscheiden door de aanwezige kennis bij de personal trainers op het gebied van gezondheid en bewegen. Ze willen echt bekend staan als dé sportschool  van Ypenburg waarom sporters echt resultaat halen op deze gebieden. Iedereen is welkom, van groot tot klein en ze proberen door middel van persoonlijk contact en motivatie de stap kleiner te maken om te kiezen voor personal training bij een sportschool.

Wat betaal ik hier?

Een logische vraag die je stelt als je ergens gaat sporten: Hoeveel betaal ik voor een abonnement? Je kan al sporten vanaf een prijs van €31,90 per maand. Maar dit is niet het enige lidmaatschap waaruit je kunt kiezen als je kiest voor deze sportschool. Er zijn verschillende abonnementen aanwezig die voor jou beschikbaar zijn. De ene net wat duurder dan de ander, maar als je dit vergelijkt met andere fitness Ypenburg centra’s dan is het tarief van deze sportschool wel gemiddeld te noemen. Waar wacht je nog op? Schrijf je snel en gemakkelijk in via de website.