Design meubels Veenendaal

Als je net als ik enorm houd van design meubels dan zijn de design meubels Veenendaal ideaal. Deze nette, moderne en vooral erg mooie meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een tafel, stoelen, banken of verlichting werkelijk alles is te vinden bij Matser. Ik heb er zelf een prachtige bank gekocht, een Vitra polderbank. De sofa zit uitstekend en is een kunstwerkje voor in de woonkamer. Ik heb er ook nog een module dressoir bij gekocht dat maakt alles een mooi geheel. Werkelijk een hele andere beleving de woonkamer met deze design meubelen. Mijn vrouw was er ook erg blij mee, die had al een tijdje het idee een nieuwe sofa te bestellen en dus was het een aangename verassing dat ik snel deze besteld had.

Deens

Wat me opviel was de grote invloed van de Denen op de winkel. Bijzonder veel Deens design kwam ik er tegen. Nu kom ik zelf graag in Denemarken dus ik voelde me gelijk thuis. Prachtige boekenkasten hebben ze ook en lampen maar die heb ik momenteel nog niet nodig. Als de tijd zo ver is weet ik in ieder geval alvast waar ik ze bestellen kan.