Aan deze dingen herken je een goede werkgever

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan wil je natuurlijk bij een fijne werkgever terecht komen. Maar, waar moet je dan op letten? Er zijn natuurlijk dingen die persoonlijk zijn en niet voor iedereen gelden, maar er zijn ook allerlei eigenschappen die we allemaal wel kunnen waarderen. Lees gauw verder en kom er achter welke dat zijn!

Vitaliteitsprogramma

Een goede werkgever heeft in ieder geval een vitaliteitsprogramma. Hierin zijn verschillende zaken opgenomen, waarvan het vitaliteitsbeleid het belangrijkst is. Het vitaliteitsbeleid en het vitaliteitsprogramma zorgen er samen voor dat medewerkers zich prettig voelen op het werk en zich kunnen blijven ontwikkelen, om een paar voorbeelden te noemen. Belangrijk dus!

Je hebt het gevoel dat je het achterste van je tong kunt laten zien

Je hoeft natuurlijk niet meteen te vertellen op welke politieke partij je stemt en waarom, maar het is fijn wanneer je ergens werkt waar iedereen transparant met elkaar omgaat en zichzelf kan zijn. Ieder mens is verschillend, maar bij sommige organisaties wordt er een uitgebreid politiek spelletje gespeeld. Dit is zonde van je energie, dus ontwijk die organisaties!

Er zijn altijd kansen voor zij die zich willen ontwikkelen

In het verlengde van het vitaliteitsbeleid, maar toch de moeite waard om los te noemen: kansen! In bijna iedere vacature worden doorgroeimogelijkheden benoemd, maar is dat ook echt zo? Kun je, wanneer je dat wilt, doorgroeien in het bedrijf? Of krijg je in ieder geval de kans op cursussen en opleidingen te volgen? Bij een goede werkgever is het antwoord hierop vrijwel altijd ja!

Daar moet je dus op letten

We hopen dat je na het lezen van deze blog weet waar je op moet letten wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe werkgever. Wanneer je hier rekening mee houdt kom je waarschijnlijk op een fantastische nieuwe plek terecht!