Zwemluiers

Niets verpest een zwemdag sneller dan een plotselinge evacuatie – vooral als het wordt geactiveerd door je baby, die in het zwembad poepte. (Hé, ongelukken gebeuren!)
Maar u hoeft openbare zwembaden niet te vermijden totdat uw kind de lagere school heeft bereikt. De oplossing: zwemluier. Deze badkleding, die speciaal is ontworpen voor baby’s en de pasvorm en het gevoel van luiers nabootst, kan helpen voorkomen – of in ieder geval vertragen – dat een stoelgang in het water weglekt.

Soorten zwemluiers

Herbruikbare zwemluiers: deze zijn meestal duurzamer dan de wegwerpluiers, maar als u uw baby niet vaak in het zwembad meeneemt, zult u er misschien niet veel aan hebben.
Wegwerp: ze zijn betaalbaar en gemakkelijk aan te trekken, maar ze zijn meestal minder rommelbestendig dan de herbruikbare.
Houd er echter rekening mee dat niets waterdicht is, dus als je merkt dat je kind een ongeluk heeft gehad, trek hem dan uit het zwembad en maak een snelle luierwissel. (Een nummer twee kan ziektekiemen bevatten zoals Cryptosporidium, een parasiet die diarree kan veroorzaken).
Het is onmogelijk om niet verliefd te worden op bijvoorbeeld de retro-ontwerpen, ruches en zo. Verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende patronen. Zo bestaan er drie verschillende materiaallagen: een vochtafvoerende voering, die vocht van de babyhuid afvoert, een tweede absorberende laag en een waterdichte buitenlaag om te voorkomen dat er rommel naar buiten lekt.

Toepassing

Klaar om binnen te waden? De beste keuzes voor de beste zwemluiers– zowel herbruikbaar als wegwerpbaar – op de markt.
De ultieme herbruikbare luiers, kunnen worden aangepast aan baby’s van 3 maanden tot zeker 3 jaar. Het polyester materiaal is gemakkelijk schoon te maken en de elastische taille en benen helpen rommel te voorkomen zonder de tere huid van de baby te irriteren. Wat wil je nog meer?!