Zo plan jij jouw perfecte pajama party

Pajama parties zijn de perfecte manier om gezellig met vrienden tijd door te brengen. Ben jij binnenkort jarig? Geef een pyjama feestje. Heb je eigenlijk niets vieren? Ach, een pyjama feestje op zich is al reden genoeg om er eentje te houden. Wat de reden ook is, met deze stappenplan jij jouw perfecte party in pajamas!

1. Gastenlijst maken
Belangrijk is om voor jezelf op een rijtje te zetten wie je wilt uitnodigen. Dit hangt natuurlijk ook af van de grootte van je huis en of je alleen je meest close vrienden wilt uitnodigen. Zo heb jij een aardig idee hoeveel mensen er ongeveer gaan komen. 

2. Uitnodigen en uitnodigingen maken
Je kunt uiteraard gewoon een groepsapp aanmaken en daar iedereen in uitnodigen. Maar veel leuker is het om uitnodigingen te versturen. Je maakt via Zazzle of Canva heel gemakkelijk zelf uitnodigingen. Vervolgens is het een absolute must dat je de uitnodigingen op tijd verstuurd, anders heb je de kans dat jouw vrienden tegen die tijd al iets ander op de planning hebben staan. Laat het hen in ieder geval 2 weken van tevoren weten.

White Paper With Note

3. Activiteit bedenken
Je hebt de uitnodigingen verstuurd, perfect! Nu is het tijd om te bepalen wat jullie gaan doen. Kies een paar leuke bordspellen uit die je met veel personen kunt spelen. Test jullie kennis met Trivia Pursuit of kies voor de all-time favourite Truth or Dare. Of laat jullie kindertijd herleven met oude videogames als Harry Potter en Mario Kart. Die blijven altijd goed! Op de avond zelf kun je mensen laten stemmen of kiezen wat zij het liefst willen doen. Naast spelletjes kan ook een Spa avond met maskertjes of karaoke een schot in de roos zijn! Als dit erop zit, kunnen jullie bijvoorbeeld samen een film gaan kijken. Horrorfilms, zijn een stuk minder eng als je met z’n allen bent!

4. Zorg voor snacks
Minstens zo belangrijk als een activiteit zijn de snacks. Verschillende borrel- en frituurhapjes doen het altijd goed. Vul het aan met popcorn, chips, pizza en ach laten we er ook nog iets gezonds bij doen. Met veel verschillende snacks zit er altijd wel iets voor ieder van jouw vrienden bij. Vergeet niet om servetjes en plastic bordjes en bekertjes in huis te halen.Tot slot is het natuurlijk van belang dat jij een dames of heren pyjama in huis hebt!