www.billincasso.nl no cure no pay!

www.billincasso.nlEen geruime tijd heb ik samen gewerkt met een incassobureau die zelden geld verhaalden bij mijn klanten. Op een begeven moment was ik deze samenwerking meer dan zat. Telkens moest ik betalen voor de verleende diensten en zelden kwam er geld voor terug. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een betrouwbaar incassobureau. Via het internet belandde ik op de website www.billincasso.nl. Via de website www.billincasso.nl kwam  ik in aanraking met een zeer interessante mogelijkheid: No cure no pay. Bill incasso is namelijk een incassobureau dat geld verhaald bij klanten, die nog moeten betalen. Maar er zat een voordeel aan wanneer er geen geld werd verhaald bij de klant, dan hoefde ik ook niets te betalen voor de verleende diensten. Na het lezen van deze mogelijkheid heb ik onmiddellijk een abonnement afgesloten bij Bill incasso!

No cure no pay is geweldig!

No cure no pay is naar mijn mening geweldig. Dankzij deze mogelijkheid hoef ik alleen maar te betalen wanneer er daadwerkelijk geld wordt verhaald.Bent u ondernemer en zoekende naar een betrouwbaar incassobureau? dan raad ik het u aan om te stoppen met zoeken en de bovenstaande website eens te bekijken!