Woontrends van dit moment

moderne plafondlampen kopen

Een mooi interieur zorgt er voor dat je je fijner voelt in je huis. Het leuke aan het inrichten van je huis is dat je je huis precies zo kan inrichten als jij dat wil. Zo kan je je huis door middel van je interieur keuze volledig eigen maken. Als je je interieur wil veranderen is het een goed idee inspiratie op te doen uit de nieuwste woontrends. Zo weet je zeker dat je interieur mee gaat met de tijd.

Ben je benieuwd naar een aantal woontrends van dit moment? Lees dan gauw verder in dit blog en laat je inspireren!

Terug naar de basis

De woontrends van dit moment zijn voornamelijk neutraal en rustgevend. In het interieur is weinig terug te vinden wat de inwoners van het huis niet nodig hebben. Zo is minimalisme helemaal in. Minimalisme zorgt zowel voor meer rust in huis als meer rust in je hoofd. Ook de kleuren zijn rustgevend. Gebroken wit, okergeel, beige, lichtbruin, lichtblauw. Dit zijn allemaal kleuren die je veel gaat zien in het interieur. De decoratie die je ziet in huis zijn voornamelijk persoonlijke accessoires die een gevoel van thuis geven. De meubels die je vooral gaat zien zijn tijdloos en van uitstekende kwaliteit. Ook voor de meubels geld; less is more.

moderne plafondlampen kopen

Etnische tinten

Een andere woontrend die je veel gaat blijven zien de komende tijd zijn de etnische tinten in het interieur. Mooie rieten manden, schilderijen van tropische oorden, Marrokkaanse kleden en nog veel meer. De woonwinkels zullen vol liggen met deze prachtige accessoires die je het gevoel geven dat je op reis bent in je eigen huis. De kleuren die hier bij aansluiten zijn warme kleuren zoals bruintinten, steenrood en mosterd geel. Deze kleuren geven je een warm gevoel in huis.

Verlichting

In een mooi interieur kan de juiste verlichting niet ontbreken. Zo is het een goed idee om moderne plafondlampen te kopen die zorgen voor een mooie verlichting in huis. Je kan allerlei verschillende moderne plafondlampen kopen. Voor iedere interieur stijl is een passende moderne plafond lamp te vinden.