Wij gaan verhuizen Leiden

Altijd spannend om te gaan verhuizen, maar het is nu helemaal spannend want wij gaan met ons hele bedrijf verhuizen Leiden. Om alles in goede banen te leiden hebben wij transportbedrijf Golden Hands gevraagd om ons hiermee te helpen. Dit transportbedrijf draait zijn handen er niet voor om en zijn met dit soort verhuizingen wel bekend. Aan het personeel was door de directie gevraagd om na de werkdag de eigen spullen allemaal in een door te doen en met naam in de hoek van de werkvloer te zetten. Verder kreeg iedereen één dag van de baas vrij zodat de verhuizing kon beginnen.  

Dikke pluim voor het transportbedrijf de Golden Hands

De volgende dag moest ik wel op het werk zijn om een oogje in het zeil te houden en om aanwijzingen te geven waar alles moest komen te staan in het nieuwe bedrijf. Wel een grote stap om van een kleine gemeente naar de stad Leiden te verhuizen, maar voor ons bedrijf is dit beter.

De medewerkers van het transportbedrijf werkten bijzonder snel en voordat ik er erg in had was de verhuizing al achter de rug. Alle spullen waren snel en vakkundig vervoerd. Wij willen dan ook het transportbedrijf een dikke pluim geven voor hun vakkundige inzet.