Werken via een finance detacheringsbureau: dit kun je verwachten

finance detacheringsbureau

Als financieel professional kun je natuurlijk zelf op zoek gaan naar een vast baan. Of je kunt je aanmelden bij een uitzendbureau en aan het werk gaan als uitzendkracht. Maar er is ook nog een derde optie: werken via een finance detacheringsbureau. Wat kun je dan precies verwachten? Wij leggen je hier meer over uit in dit artikel.

Goede arbeidsvoorwaarden

Het grote verschil tussen werken via een finance detacheringsbureau en werken als uitzendkracht is dat de arbeidsvoorwaarden voor detachering veel beter zijn. Ook is het zo dat het detacheringsbureau er altijd voor zal zorgen dat je werk hebt.

finance detacheringsbureau

Flexibiliteit

Sommige mensen vinden het een groot voordeel en anderen vinden het helemaal niets: de flexibiliteit die van je wordt verwacht door het detacheringsbureau. Elke zoveel maanden zul je bij een ander bedrijf worden ingezet. Dit betekent ook dat je weer even moeten wennen en dit ook snel moet kunnen doen. Daarbij kan het ook zijn dat je reistijden heel anders worden. Voordat je je aanmeldt bij een finance detacheringsbureau is het verstandig om er over na te denken of dit wel of niet iets voor je is.