Waar is een adviesbureau allemaal goed voor?

Een adviesbureau kan bedrijven en organisaties ondersteunen bij het maken van belangrijke beslissingen. Maar je kan ook denken aan het analyseren van gedane zaken. Vanuit een bepaalde analyse worden adviezen geschreven waar deze bedrijven en organisaties op kunnen anticiperen. Dit zorgt er voor dat bepaald beleid scherper tegen het licht wordt gehouden en vanuit hier een advies komt rollen. Hoe kan het beter, wat het er beter gekund en waar zitten de knelpunten die opgelost dienen te worden. Waar kan een strategisch adviesbureau nog meer bij helpen?

Verdenkingen van fraude of belangenverstrengelingen

Er zijn bepaalde zaken binnen een bedrijf of instelling die uiteraard echt niet kunnen. Je kan hierbij denken aan frauduleuze zaken waar een stokje voor gestoken dient te worden. Bij verdenking van fraude is het belangrijk dat een onafhankelijke partij zeer zorgvuldig te werk gaat. Dit zijn zeer gevoelige zaken waarbij je iemand niet in een kwaad daglicht wilt zetten. Door een fraude onderzoek uit te laten vieren krijg je alle feiten netjes op een rijtje waarna je precies weet of er bepaalde zaken niet netjes zijn uitgevoerd. Op basis hiervan zou je stappen kunnen zetten richting de verdachte.

Strategie en beleidsadvies

Ben je op zoek naar een adviesbureau die jouw strategie tegen het licht houdt? Dan kunnen we Strated Consulting adviesbureau Rotterdam aanraden. Voor deze dienst heb je een objectieve blik nodig waarbij je geholpen wordt voor, tijdens en na het besluitvormingsproces van het te voren beleid van jouw organisatie, instelling of bedrijf. Deze zaken dienen zorgvuldig afgehandeld te worden om een geschikt advies te kunnen geven.

Lokaal bedrijf

Strated Consulting is een lokaal bedrijf binnen Rotterdam met ruime ervaring in het vakgebied. Hierdoor weten we zeker dat je bij dit bedrijf goed wordt geholpen met een van bovenstaande dienstverleningen. Neem dus gerust contact op.