Therapie in Rotterdam laat je leven weer opfleuren

We kennen allemaal wel van die momenten dat het allemaal even niet zo loopt zoals we zouden willen. Je voelt je rusteloos en je zit niet lekker in je vel. Vaak houdt dit gevoel na een dag of enkele dagen wel weer op. Wanneer dit gevoel aan blijft houden, dan is het verstandig om aan de bel te trekken en voor je zelf te kiezen. Ik zocht hulp bij Therapie Rotterdam en hoopte dat die mij wel verder zou kunnen helpen!

Gestaltherapie

Therapie Rotterdam kan je helpen bij verschillende hulpvragen. Ik had gehoord dat er ondersteuning geboden wordt bij klachten die zijn ontstaan door rouw en verlies, maar ook bij een burn-out of bij paniekgevoelens. De ondersteuning die ik krijg is in de vorm van Gestaltherapie. Deze therapievorm bestaat hoofdzakelijk uit gesprekken, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de klachten die ik heb, maar ook naar mijn verleden en het ontstaan van mijn klachten. Belangrijk is het ontdekken van datgene dat het conflict in mij veroorzaakt en dat is volgens mij nu juist precies datgene dat deze therapievorm onderscheidt van vele andere therapieën. Ik heb ervaren dat ik mezelf doormiddel van de Gestaltherapie veel beter heb leren kennen!