Sandship winkels te huur Breda!

Afgelopen maand nam ik het besluit om mijn kleding zaak te gaan uitbreiden binnen in Brabant! Mijn filiaal Eindhoven scoorden namelijk iedere maand een hartstikke hoge omzet. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een mooi winkelpand in het centrum van Breda.Ikzelf vind Breda namelijk een geweldige stad om mijn tweede filiaal te gaan openen. Via de zoekterm winkels te huur Breda belandde ik uiteindelijk op de website van Sandship. Hier had ik de mogelijkheid om een prachtig winkelpand af te huren voor een zeer lage prijs. Daarnaast was dit winkelpand in voorzien van vrijwel alle benodigdheden. Zie hieronder de voorzieningen van het winkelpand:

  • Opengewerkte pui en etalagemogelijkheden
  • Een systeemplafond met verlichtingsarmaturen
  • Brandblusapparaat
  • WC
  • Laad- en losplaats voor de deur

Tweede filiaal geopend!

Na het zien van al deze voorzieningen en de lage maandelijkse kosten nam ik dezelfde dag het besluit om dit pand af te huren! Nog geen maand na het afsluiten van huurovereenkomst heb ik mijn tweede filiaal geopend. Tot nu toe is het openen van het tweede filiaal een goede keuze gebleken, want in de eerste weken is er een geweldig omzet gedraaid. Ikzelf heb dit dan ook grotendeels te danken aan de geweldige verhuurder Sandship!

winkels te huur Breda