Perfecte fietsenzaak Eindhoven gevonden

Ik hou van mijn fiets! Ga er dan ook dagelijks mee naar het werk om heerlijk te genieten van de omgeving. Natuurlijk ook het feit dat ik heerlijk langs de file kan fietsen zonder in de file te moeten staan. Helaas hebben dieven mijn fiets op het werk gejat waardoor ik geen vervoer meer heb…

heerings-header

Ik heb dan wel de auto maar dat zou betekenen dat ik een half uur eerder van huis moet gaan om achteraan te sluiten in de file. Iets waar ik niet op zit te wachten waardoor ik ben gaan zoeken naar een fietsenzaak Eindhoven en omstreken. Hopelijk kan ik snel weer een fiets vinden welke ik kan gebruiken om op het werk te komen. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van VOF Heerings. Dit bedrijf staat erom bekend wegens de lage kosten voor een fiets. Iets wat op dit moment perfect is voor mij aangezien alle rekeningen reeds betaald zijn en er niet veel meer is overgebleven. Ik hoop van harte dat als ik morgen erheen ga dat ik ook met een fiets weer naar huis kan gaan!