Parasol horeca

Ben jij op zoek naar een originele parasol horeca, volg deze tip

 

Indien jij op zoek bent naar een parasol horeca die iets toevoegt aan het terras heb ik een goede tip voor jou. Zelf heb ik hier al meerdere aankopen gedaan. Dit niet alleen een parasol, maar ook een heater en verlichting. Dit heb ik dus gedaan bij deze firma. Nu ben ik ook benieuwd of jullie deze naam al kennen. Indien wel, wat zijn jullie ervaringen hiermee? Binnen met netwerk hoor ik hier dus alleen positieve berichten over.

 

Tegenwoordig heeft elk terras dan ook wel één of meerdere parasols. Deze worden dan ook niet alleen gebruikt voor zonwering. Wanneer het lichtelijk regent kunnen mensen hier ook onder gaan zitten. Echter zie ik vaak dat het maar standaard modellen zijn, dit ook nog eens in een simpele kleur. Dit is dus echt een gemiste kans!

 

Durf iets unieks te doen en zorg dat je opvalt

 

Wanneer je de site van deze firma bezoekt zul je zien dat zij veel originele modellen hebben. Nadat je er een gevonden hebt, moet je de gewenste kleur selecteren. Als tip geef ik jullie mee om hier eens mee op te vallen. Wanneer jij een parasol horeca met opvallende kleuren of een leuk motto hebt, komen voorbijgangers gegarandeerd eerder bij jou zitten. Wanneer er dan een paar mensen zitten, zal dit als een sneeuwbaleffect gaan werken en zit binnen no-time het hele terras vol.